Τον Οκτώβριο του 1996 ο ψυχολόγος Τζόναθαν Ριντ βγήκε ως συνήθως για μια βόλτα με το σκυλί του, ονόματι Σούζι. Ο Ριντ ζούσε σε ένα σπίτι στο Σιάτλ στην Ουάσινγκτον. Και πήγε στο γειτονικό δάσος, πίσω από το οποίο βρίσκονται τα βουνά Cascade.

Πριν ο Ριντ και ο σκύλος του προλάβουν να μπουν στο δάσος, κάτι τράβηξε την προσοχή του σκύλου, και στη συνέχεια γάβγιζε άγρια και πήγε προς τα δέντρα. Φαινόταν σαν να μύριζε θήραμα κάποιο άγριο ζώο.

Συνήθως ο Ριντ δεν έδινε σημασία σε αυτό, νομίζοντας ότι ο σκύλος του κυνηγούσε κάποιον σκίουρο ή κουνέλι, αλλά στη συνέχεια θυμήθηκε ότι το πρωί της ίδιας μέρας που είχε πάει στο δάσος παρατήρησε κάποιο μεγάλο ζώο εκεί κοντά παρόμοιο με αρκούδα.

Όταν ο Ριντ σκέφτηκε ότι ο σκύλος του ίσως να μύρισε μια αρκούδα, άκουσε ξανά το γρύλισμα του σκύλου του και ένας θόρυβος ακούστηκε σαν να επιτίθεται σε κάποιον. Ανησύχησε και έτρεξε προς την κατεύθυνση που είχε πάει ο σκύλος του.

Ο Ριντ ισχυρίστηκε ότι όταν έφτασε σε ένα ξέφωτο, είδε το σκυλί του να γρυλίζει και να γαβγίζει σε ένα παράξενο ανθρωποειδές πλάσμα . Σύμφωνα με τον ίδιο, το πλάσμα ήταν περίπου στο ύψος ενός 12χρονου παιδιού και φορούσε ένα είδος ολόσωμης μαύρης στολής.

Το ανθρωποειδές στεκόταν ακίνητο περίεργα, και στη συνέχεια όρμησε ξαφνικά στο σκυλί του Ριντ, το άρπαξε και με μια κίνηση το έσκισε στη μέση. Μετά από αυτό, το ανθρωποειδές κοίταξε προς την κατεύθυνση του Ριντ, παγωμένο στη θέση του και στη συνέχεια "με μεγάλη ταχύτητα" έτρεξε προς το μέρος του. Ο Ριντ φοβήθηκε, αλλά ήταν δυνατός άνδρας και είχε χρόνο να προετοιμαστεί για την επίθεση και άρπαξε ένα ξύλο. Μόλις πλησίασε αυτό το πλάσμα, το χτύπησε με όλη του τη δύναμη με ένα μεγάλο ξύλο στο κεφάλι, το ανθρωποειδές γρύλιζε και έπεσε στο γρασίδι.

Ο Ριντ βρίσκεται στο δάσος στο σημείο του συμβάντος, δείχνοντας πώς χτύπησε τον εξωγήινο με το ξύλο σε αναπαράσταση του συμβάντος:

Όταν έπεσε κάτω δεν κουνήθηκε καθόλου και φαινόταν νεκρό. Και τότε ο Ριντ άκουσε ένα βουητό κάπου εκεί κοντά. Ψάχνοντας την πηγή του θορύβου σύντομα συνάντησε ένα μεγάλο μαύρο αντικείμενο με μια λεία επιφάνεια που μοιάζει να επιπλέει στον αέρα ακριβώς πάνω από το έδαφος. Προφανώς είχε μαζί του μια μικρή βιντεοκάμερα, και ήταν σε θέση να καταγράψει αυτό το αντικείμενο στο δάσος.

Ο αέρας σε αυτό το μέρος ήταν σαν να ήταν φορτισμένος με ηλεκτρικό ρεύμα, όπως πριν από μια καταιγίδα, αλλά, παρ 'όλα αυτά αποφάσισε να πλησιάσει προσεκτικά το αντικείμενο για να το αγγίξει, ο ήχος σταμάτησε ξαφνικά και ολόκληρο το ξέφωτο βυθίστηκε στη σιωπή. Στη συνέχεια ο Ριντ επέστρεψε στο μέρος όπου ήταν ο νεκρός εξωγήινος και ο σκοτωμένος σκύλος του.

Μετά από κάποια σκέψη, αποφάσισε να πάρει σώμα του εξωγήινου στο σπίτι του, τυλίγοντας το σε κάτι ( δεν διευκρινίζεται ) και έβαλε σε έναν καταψύκτη μάλλον εκτός λειτουργίας . Την επόμενη μέρα, ο Ριντ εξέτασε το σώμα του πλάσματος, και το κατέγραψε με βιντεοκάμερα, και στη συνέχεια κάποια στιγμή ο εξωγήινος κουνήθηκε και έβγαλε κατι σαν κραυγή αποδεικνύοντας ότι ήταν ακόμα ζωντανός. Σύμφωνα με τον Ριντ κατέγραψε επίσης αυτή τη στιγμή σε κασέτα η κραυγή ηχογραφήθηκε μόνο ως ήχος, όχι ως βίντεο.

Περαιτέρω, σύμφωνα με τον Ριντ, παρατήρησε μέσα από το παράθυρο ότι μερικά «λευκά φορτηγά με ανθρώπους» ηταν έξω από το σπίτι του και τον παρακολουθούσαν.

Τότε το εξωγήινο πλάσμα επανήλθε ως εκ θαύματος και διέφυγε από το σπίτι του Ριντ προς το δάσος. Ο Ριντ έτρεξε πίσω του και μετά από μια ανεπιτυχή αναζήτηση του, επέστρεψε στο σπίτι και διαπίστωσε ότι τα πάντα στο σπίτι ηταν άνω κάτω και ότι έλειπαν όλες οι φωτογραφίες και οι ηχογραφήσεις του με τον εξωγήινο.

Σύμφωνα με τον Ριντ, του είχαν μείνει μόνο λίγα υλικά, τα οποία τα είχε κρύψει καλύτερα από τα υπόλοιπα. Υποστήριξε επίσης ότι μυστηριώδεις άνθρωποι άρχισαν να τον ακολουθούν και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντας στον ώμο απο τύχη δεν σκοτώθηκε. Αυτό τον έκανε να φοβάται για τη ζωή του και για αρκετά χρόνια να σιωπά για όσα του συνέβησαν.Ειναι φανερό ότι ηταν πράκτορες των συμμοριτών που προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν

Όταν ο Ριντ τελικά είπε την περίεργη ιστορία του, έκανε πολύ θόρυβο μεταξύ των ερευνητών, πυροδοτώντας πολλές εικασίες και αντιπαραθέσεις. Εμφανίστηκε σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές, μιλώντας για την περίπτωσή του, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος του ερευνητή Art Bell, και επίσης μίλησε σε συνέδρια για UFOs και έγραψε ακόμη και ένα βιβλίο με τίτλο "Link - An Extraterrestrial Odyssey" Η αληθινή ιστορία της εξωγήινης επαφής..

Δημοσίευσε επίσης μερικές από τις σωζόμενες φωτογραφίες και ένα βίντεο, που προκάλεσε επίσης πολλές αντιπαραθέσεις. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή η ιστορία είναι πολύ δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και πολλά χρόνια.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν όλο και περισσότεροι σκεπτικιστές που στην πραγματικότητα ειναι οι συμμορίτες τύπου άναρχο-troll (τα παντα ολα ειναι φάρσες και fake εκτός απο αυτά που λένε οι ιδιοι και τα αφεντικά τους ) που άρχισαν να «θάβουν» αυτήν την ιστορία ως μια φάρσα και ψεύτικη, τα κλασικά που κανουν εδω και χρονια και στο ίντερνετ τελευταία .

Άρχισαν να λένε ως δικαιολογία ότι ο Τζόναθαν Ριντ δεν ήταν το πραγματικό του όνομα, αλλά στην πραγματικότητα ήταν Τζόναθαν Μπράντλεϊ Ράτερ (σοβαρό επιχείρημα για να το βγάλουν απάτη ξεχάσαν να πουν οτι οι ιδιοι πήγαν να τον σκοτώσουν επειδή μιλούσε πολύ ), το παραδέχτηκε αμέσως αλλά δήλωσε ότι άλλαξε το όνομά του για να κρύψει την ταυτότητά του από τους μυστηριώδεις διώκτες του, οι οποίοι όπως πίστευε, συνέχισαν να τον ακολουθούν.

Το χειρότερο από όλα ηταν όταν άρχισαν να τον κατηγορούν ευθέως ως απατεώνα για να τον αποδημήσουν ακριβώς τα ίδια που κάνουν ακόμη και με ενοχλητικούς γιατρούς σήμερα κλασική τακτική τους που απευθύνεται σε χαμηλού επίπεδο άτομα που πιστεύουν τις ηλιθιότητες τους και τις ασυναρτησίες που βγάζουν fake news ότι ενοχλεί, δηλαδή κάποιος δεν είχε τι να κάνει και λέει ας πω μια ιστορία για εξωγήινο ειδικά τότε που έκαναν και δολοφονίες σε αυτους που μιλουσαν για τέτοια θέματα για να κερδίζει τι?

Μάλιστα ένας έλεγε: Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το αίμα ενός εξωγήινου είναι τόσο παρόμοιο με το ανθρώπινο αίμα. Ο τύπος είναι απατεώνας και οι άνθρωποι που θέλουν να πιστεύουν τόσο πολύ στους εξωγήινους είναι τα θύματά του ! εγώ δεν δυσκολεύομαι καθόλου ότι το αίμα του εξωγήινου είναι τόσο παρόμοιο με το ανθρώπινο αίμα, διότι γνωρίζω αυτά τα ηξεραν και οι "κακοί ναζι", εδώ φαίνεται ότι αυτη η ράτσα εξωγήινων πράγματι έχει παρόμοιο αίμα αλλα διαφορετικό έτσι εξηγείται και το "Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες" έτσι εξαπλωθεί το κακό και η φυλή τους στην Γη με αιμομιξίες (συνεχίζεται έως σήμερα γιαυτό και έβγαλαν την λέξη ρατσιστής, και με τον ίδιο τρόπο που διαφορετικές φυλές ζευγαρωνουν και βγαίνουν ανάμεικτοι ενώ θα περίμενε κάνεις ότι δεν θα γινόταν λόγω διαφορετικής φυλής διαφορετικού αίματος κτλ κτλ και όμως γίνεται και βγαίνουν κατώτερες φυλές ! ), γιαυτό και σωστά αναφέρουν στο βίντεο ότι αυτή ράτσα εξωγήινων έχει σχέση με τους διεθνές συμμορίτες της γνωστής φυλής, όπως και σήμερα βγάζουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας ότι έχει σχέση με αυτούς .

Ωστόσο, πολλοί υπερασπίστηκαν την ιστορία του Ριντ ότι ειναι αλήθεια, και ο ίδιος ο Ριντ συνέχισε να παραμένει στην ιστορία του ακόμη και μπροστά σε τόσο σκληρή κριτική. Παρ 'όλα αυτά, συνεχίζουν να λενε ότι είναι απάτη το βίντεό του, αν και αυτό δεν έχει αποδειχθεί ποτέ 100% και υπάρχουν πολλά επιχειρήματα υπέρ του Ριντ. Ο ίδιος ο Ριντ εξακολουθεί να υπερασπίζεται την ιστορία του και επιμένει ότι λέει την αλήθεια.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications