Είναι κομμουνισμός ηλίθιε: Όταν δίνουν στα γκαρσόνια την εξουσία να ελέγχουν προσωπικά στοιχεία των πολιτών!

pronews: Μια σειρά από νόμους, ελληνικούς και ευρωπαϊκούς, τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ, αλλά και την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης παραβιάζει η κυβέρνηση με την απόφασή της να διαχωρίσει τους Έλληνες σε εμβολιασμένους και σε ανεμβολίαστους και βάσει αυτού του χαρακτηριστικού να καθορίζει την ζωή τους εφ'εξής.

Παραβιάσεις, σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα, το ιατρικό απόρρητο κλπ. στους οποίους βάζει ως συνεργούς τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης, οι οποίοι σύντομα θα βρεθούν με πολλές αγωγές στο κεφάλι τους από την στιγμή που εκτελούν παράνομες εντολές, ζητώντας από τους πελάτες, όνομα και... ιατρικό φάκελο!

Και οι αγωγές και οι μηνύσεις δεν θα τελεσιδικίσουν αναγκαστικά με αυτή την κυβέρνηση. Μπορεί να υπάρξει σε εύλογο χρονικό διάστημα μια κυβέρνηση που θα αφήσει ουσία ελεύθερους τους δικαστές να αποφασίζουν αν το συγκεκριμένο διοικητικό μέτρο είναι νόμιμο ή όχι.

Πρακτικά θα ισχύσουν (και σε διεθνές επίπεδο) για τις χώρες που έχουν επιβάλλει αυτά τα μέτρα (η συνήθως «ύποπτη» Γερμανία, η «βόρεια Γερμανία», δηλαδή η Δανία, η Νότια Γερμανία» δηλαδή η Αυστρία και το γερμανοποιημένο κρατίδιο του Λουξεμβούργου) να αποκλείονται από όλους τους χώρους διασκέασης και ψυχαγωγίας οι μη εμβολιασμένοι.

Τυχαίο ότι αυτές οι χώρες πριν από τον Β'ΠΠ πλην Δανίας και Λουξεμβούργου που το έκαναν διαρκούντος του Β'ΠΠ, είχαν βάλει κίτρινο περιβραχιόνιο με το αστέρι του Δαυίδ στους Εβραίους, ακριβώς για να τους απαγορεύσουν την είσοδο και να τους διαχωρίσουν από τους άλλους ανθρώπους;

Καθόλου τυχαίο.
Το αδιανόητο είναι ότι μετά τις ελληνικές κυβερνήσεις που υπέγραψαν την δημοσιονομική κατοχή της χώρας και ουσιαστικά την έκλειψή της από τον χάρτη των ανεξάρτητων χωρών, είναι ότι ήρθε μια άλλη κυβέρνηση για να επιβάλλει ναζιστικές μεθόδους διαχωρισμού των ανθρώπων με το αιτιολογικό της «αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης». Καταπατώντας το Σύνταγμα και κάθε νόμο.
Διαγράφοντας ακόμα και την βασική αρχή του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ που λέει ότι «Απαγορεύεται η ιατρική επέμβαση σε ένα άτομο παρά την θέλησή του». Και βέβαια, ο εμβολιασμός είναι ιατρική πράξη.

Και φτάσαμε στο ανήκουστο σημείο να πηγαίνουν οι Έλληνες για έναν απλό καφέ και να τους ζητάνε ονοματεπώνυμο και... ιατρικό φάκελο τα... γκαρσόνια!
Χωρίς να έχουν καμία εξουσία.
Και φυσικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία εστίασης που εκτελεί παράνομες εντολές.
Και βάσει της απόφασης του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης και μετέπειτα πολλών άλλων δικαστηρίων που δίκασαν εγκλήματα εξουσιών, ο εκτελών παράνομη πράξη έχει την ίδια ευθύνη με αυτόν που δίνει την εντολή.
Και δεν υπάρχει κανένας νόμος στο παγκόσμιο νομικό στερέωμα που να δίνει δικαίωμα σε γκαρσόνια να ελέγχουν την ταυτότητα και την ιατρική πράξη στην οποία έχει υποβληθεί ο πελάτης του καταστήματος.
Πολύ πρόσφατα το Συμβούλιο της Ευρώπης απαγόρευσε ρητά και κατηγορηματικά την διάκριση μεταξύ πολιτών. Δεν νομιμοποιούνται διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων κατά του Covid-19 και μη εμβολιασμένων.

Δεν νοείται λήψη μέτρων -ειδικών, οριζόντιων, μερικών ή συλλογικών- κατά των μη εμβολιασθέντων πολιτών. Ο εμβολιασμός αποτελεί ιατρική πράξη και ως εκ τούτου είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να τον δεχτεί ή να τον απορρίψει.
Ο κάθε Έλληνας πολίτης που του ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού, μπορεί να καταθέτει μήνυση και αγωγή στο κατάστημα εστίασης που διαπράττει το αδίκημα της απαίτησης παράδοσης προσωπικών δεδομένων. Και τότε θα δούμε πόσο η διοικητική πράξη υπερβαίνει τον ελληνικό και διεθνή νόμο...
Ακόμα και οι εμβολιασμένοι, πόσο αναξιοπρεπείς πρέπει να νιώθουν όταν τους κάνουν έλεγχο στα προσωπικά τους δεδομένα τα γκαρσόνια;

Συνεχίστε αυτές τις ηλιθιότητες εκεί στο pronews, αφού δεν έχετε ιδέα γιατί τους διαχώριζαν και τους απαγορεύσουν την είσοδο γιατί μιλάνε και λέτε την μισή αληθεια? κλασικό χαρακτηριστικό Νεοέλληνα μιλάει για πράγματα που δεν έχει ιδέα, σαν μην φτάνουν ολα αυτά ενώ απο το 1975 εχουν κομμουνισμό στην Ελλαδα με επικάλυψη δημοκρατίας , τα πάντα ειναι μαρξιστικα ακομα και τα σχολικα βιβλια, και ενώ οι άναρχο-συμμορίτες κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες και συκοφαντούν τους πάντες και τα επιβάλουν όλα αυτά, αυτοί μιλάνε για Νταχου, τι να πεις από έκει και περα? ...

Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοι οι Νεοέλληνες ούτε τα μισά δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι συμμορίτες, άσε που ρίχνουν στο επίπεδο τους και όσους Ευρωπαϊκού γένους έχουν απομείνει, απο την μια οι συμμορίτες και απο την άλλη οι Νεοέλληνες , και ήρθε καποτε μια και λεει όλοι λενε τα ίδια και ήρθες εσύ ο έξυπνος να πεις ότι δεν ειναι έτσι? αυτο ακριβώς ειναι το πρόβλημα ηλίθια οτι όλοι λενε τα ίδια σαν παπαγάλοι και το παίζουν έξυπνοι, εγω δεν μιλάω καν σε Νεοέλληνες πλέον , αν δεν ειναι ο άλλος ευρωπαϊκού γένους η υποψία οτι ανήκει σε αυτο, δεν μπαίνεις καν στο κόπο να μιλήσεις σε Νεοέλληνες διότι παπαγαλίζουν την μια ηλιθιότητα μετα την άλλη ως δεδομένη και αυτοί φέρουν την ευθύνη και ειναι ηθικοί αυτουργοί για την άγνοια που επικρατεί και όλα οσα κάνουν οι σύμμορητες που τους θεωρουν και Ελληνες και αυτους και τα ορκ τους παρα το γεγονος οτι μοιαζουν με αραβες ...κοινό χαρακτηριστικο όλων αυτών των νεοέλληνων και στο ίντερνετ ειναι οτι δεν έχουν καμια σχέση με θέματα μυστικισμού αλλα δηλώνουν απόγονοι αρχαιων φιλοσόφων που μονο για τέτοια θέματα μιλούσαν (!)

Τι είδες στην αρχή στο ίντερνετ το 2014 : Διαβάζουν δεκάδες σελίδες ιουδαίων για ελληνικές , και λενε τα παραμυθία ως δεδομένα στην καλύτερη να διαβαζουν Νεοέλληνες makeleios , pronews.,epilekta attika nea χριστιανό-pentostalagma και λοιπούς τέτοιους που βαζουν τα ίδια με τους συμμορίτες κατα καιρούς λες και μπαίνεις σε άναρχο-σελίδες τους,όλες αυτές μάζεψαν αυτούς που δεν διάβαζαν καθεστωτικές σελίδες αλλα ως δια μαγείας δεν έμαθαν τίποτα τόσα χρόνια και έμεινα σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο ενώ διαβαζουν "πατριωτικές σελίδες" , και κάπως έτσι ζουν χαμένοι στο matrix ολοι ομαδικα, εξαιτίας αυτών νεοέλληνων δεν γνώριζα τόσα χρονια οτι ανήκω στο ευρωπαϊκό γένος απο οπού έχετε τα πάντα σήμερα, για αυτο δεν ήμουν οπως οι κλασικοί νεοέλληνες απο μίκρο και οτι εμας εσφαζαν οι συμμορητες ανεξαρτητου χωρας κτλ κτλ μεταξύ άλλων γιατι είμαστε μη δογματικοί (όσοι δεν εχουν πέσει στο επίπεδο άλλων φύλων ) άρα δεν μπορουν να μας ελέγχουν με κόμματα και θρησκείες ..γιαυτό και έκαναν πολεμο αποδήμησης αυτής της σελιδας ηδη απο το 2016,και κανουν λογοκρισία οπως σε καμιά άλλη, μην πεις δημοσια αυτα που ούτε καν εχουν διανοηθεί οι Νεοέλληνες, και οτι ενοχλεί άπλα δεν εχει απήχηση στο facebook δεν το βλέπει κανένας σε σημείο που δεν εχει νόημα καν να το βάλεις στο facebook , για να μην ξυπνούν όσοι ανήκουν σε αυτο γένος, η άλλη ειπε οτι έχει να δει post στο facebook απο την δίκη μας σελιδα απο το 2016 (!), οι περισσότερες ειναι γυναίκες επειδή με αιμομιξίες μονο αν ειναι κορίτσι βγαίνει ίδιο γένος με την μάνα του συνήθως , πολύ βολικό για τους συμμορίτες, γιαυτό κουβαλούν λαθρο, και ετσι θα μείνουν μονο γυναίκες ευρωπαϊκού γένους που ελέγχονται εύκολα επειδή ειναι καλές, για αυτο τις έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους και οι συμμορίτες αλλα και οι Νεοέλληνες ελάχιστες ειναι αυτές που θα ξεφύγουν σε νοητικό και πνευματικό επίπεδο ..

Ας τους πει κάποιος εκεί pronews οτι ολα αυτά και ο εκφυλισμός των πάντων εδω και 80 χρόνια γινεταί ακριβώς επειδή κυκλοφορούν ελεύθεροι οι εκλεκτοι του Γιαχβε , και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα είστε τοσο κατώτεροι που οχι άπλα λέτε τα παραμυθία τους αλλα δεν μπορείτε καν να κατανοήστε τι γίνεται και την φυση τους,πίσω στο μεσαίωνα πάλι,σας έμεινε και κληρονομιά απο γένος μου η τεχνολογία .... Επιστολή προς τους εθνικούς: Δυστυχώς ειστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων....Part 1

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications