Τα «γυρίζει» η Μιχαηλίδου που η μονή "δουλειά" που έχει κάνει στην ζωη της ειναι να γράψει βίβλίο, σύμφωνα με την έγκυρη πηγή τους wikipedia.org που για να γεμίσει το πλούσιο βιογραφικό της δηλαδή το ανύπαρκτο γραφει ενα σορό ηλιθιότητες , οτι είχε πάει σε συνεδρία ως κατόρθωμα λες και είχε πάει και έσκαβε...

Επίσης έχει γράψει άρθρα σε ψευδό-επιστημονικά περιοδικά κατι σημιτικές ηλιθιότητες μονο απο τους τίτλους φαίνονται ...Οι ορδές που την ακολουθούν στο facebook συγγενείς της ειναι οι συμμορίτες ? γιατί φυσιολογικοί άνθρωποι δεν γίνεται να ακολουθούν κάποια η οποία έχει σπουδάσει σε σημιτικές σχόλες και να περιμένουν να τους σώσει όταν εχει εκπαιδευτεί να υπηρετεί την μασονία, και γραφει σημιτικες ασυναρτισιες σε "επιστημονικά περιοδικά" που ουδεμιά σχέση έχουν με την επιστήμη, εκτος ότι δεν έχει κανει τίποτα ουσιαστικό στην ζωή της , όπως ολοι που στελεχώνουν όλα τα κόμματα που ανήκουν στην ίδια συμμορία.

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά το σάλο που προκλήθηκε, απέδωσε τη σύγχυση που προκλήθηκε περί απόλυσης των εργαζομένων που θα επιμείνουν στην άρνησή τους να εμβολιαστούν στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, σε λανθασμένη δική της διατύπωση.

Διαβεβαιώνει ότι δεν θα αλλάξει το ισχύον καθεστώς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που συνδέει τον μη εμβολιασμό με αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών.

«Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις ήταν λάθος.

Δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού με απόλυση».

Σε ένα αλλό κόσμο θα είχε φάει σουτ απο το υπουργείο και θα συνέχιζε να γράφει ασυναρτησίες σε "επιστημονικά περιοδικά" για τα αφεντικά της,δεν φτάνει που λεει copy paste ότι της λένε οι συμμορίτες, ως πιονι τους .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications