Βρέθηκαν αποδείξεις γενετικής μηχανικής στον κορωνοϊό - Κατασκευάστηκε σε κινεζικό εργαστήριο

«Θεωρίες συνωμοσίας » ξανα έγιναν αληθινές συνωμοσίες ότι ειναι τεχνητός,πριν ένα χρόνο ηταν θεωρίες συνωμοσίας και έτσι και έβαζες κάτι τέτοιο στο facebook εκτός οτι δεν το έβλεπε κάνεις σου το έβγαζαν fake news και έβλαπταν και την σελίδα, όπως έκαναν και επι 3 μήνες μηδαμινή απήχηση , το ίδιο εκαναν και στο Τραμπ, τώρα που το λενε οι δίκες έγκυρες πήγες και οι ίδιοι μεσώ Μπάιντεν δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας άφου τώρα η "δουλειά" έγινε , και εφόσον κατάλαβαν ότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού οχι άπλα κάνει ότι του λένε αλλα δεν καταλαβαίνει και τίποτα και έχει μηδαμινή αντίληψη και κρητική σκέψη,αρκεί να τους πεις μια φράση τύπου "θεωρίες συνωμοσίας" και σβήνει ενα γεγονός η μια πληροφορία απο τα φτωχά μυαλά τους:

Σύμφωνα με έρευνα που φέρνει στην επιφάνεια η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν τον κορωνοϊό και στη συνέχεια τον τροποποίησαν γενετικά για να μη φαίνεται ότι είναι κατασκευασμένος από άνθρωπο, κατασκευάζοντας ουσιαστικά ένα βιολογικό όπλο.

Συγκεκριμένα μια έκθεση 22 σελίδων του Βρετανού καθηγητή Angus Dalgleish και του Νορβηγού επιστήμονα Birger Sørensen, η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό (Quarterly Review of Biophysics Discovery), ο κορωνοϊός φαίνεται να προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Ουχάν, που έκαναν πειράματα σε έναν ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του (Gain of function research), με σκοπό να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στη συνέχεια με αντίστροφη γενετική μηχανική, να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες.

Οι συγγραφείς δηλώνουν ότι είχαν δυνατές αποδείξεις αντίστροφης γενετικής μηχανικής στην Κίνα» για ένα χρόνο - αλλά αγνοήθηκαν από ακαδημαϊκούς και μεγάλα περιοδικά.

Ο Ντάλγκλις είναι καθηγητής ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Γεωργίου στο Λονδίνο και είναι γνωστός για την πρωτοποριακή του δημιουργία του πρώτου «εμβολίου HIV».

Στην μελέτη των 22 σελίδων οι δύο επιστήμονες περιγράφουν την έρευνά τους στα πειράματα που έγιναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν μεταξύ του 2002 και του 2019 και υποστηρίζουν ότι Κινέζοι επιστήμονες, μερικοί από αυτούς μάλιστα συνεργάστηκαν και με αμερικανικά πανεπιστήμια, φέρεται να βρήκαν τα εργαλεία για τη δημιουργία του ιού.

Μεγάλο μέρος της εργασίας επικεντρώθηκε στην αμφιλεγόμενη έρευνα «Gain of Function» - η οποία έχει απαγορευτεί στις ΗΠΑ. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία οι επιστήμονες προσπαθούν να τροποποιήσουν ιούς που εντοπίζονται στη φύση, κάνοντάς τους περισσότερο μολυσματικούς, ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο, με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα την πιθανή επίδρασή τους στους ανθρώπους.

Ο Sørensen, ένας ιολόγος, είναι πρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας, Immunor, η οποία ανέπτυξε υποψήφιο εμβόλιο κορωνοϊού που ονομάζεται Biovacc-19. Η Dalgleish έχει επίσης μετοχές στην εταιρεία.

Οι συγκλονιστικοί ισχυρισμοί στη μελέτη περιλαμβάνουν κατηγορίες για «σκόπιμη καταστροφή, απόκρυψη ή μόλυνση δεδομένων» σε κινεζικά εργαστήρια, και σημειώνει τη σιωπή και την εξαφάνιση επιστημόνων στην κομμουνιστική χώρα που μίλησαν.

Κατά την ανάλυση των δειγμάτων COVID-19 πέρυσι σε μια προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου, οι Dalgleish και Sørensen ανακάλυψαν «μοναδικά δακτυλικά αποτυπώματα» στον ιό που λένε ότι θα μπορούσαν να προκύψουν μόνο από χειραγώγηση σε εργαστήριο.

Είπαν ότι προσπάθησαν να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, αλλά απορρίφθηκαν από μεγάλα επιστημονικά περιοδικά που ήταν τότε αποφασιστικά ότι ο ιός πήδησε φυσικά από νυχτερίδες ή άλλα ζώα στον άνθρωπο.

Ακόμα και όταν ο πρώην επικεφαλής του MI6 Sir Richard Dearlove μίλησε δημόσια λέγοντας ότι η θεωρία των επιστημόνων πρέπει να διερευνηθεί, η ιδέα απορρίφθηκε ως «ψεύτικη είδηση».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Kai βέβαια στην Κίνα εγηνε ο ιός , και ο Βιλλ Gates yo AΑΓΩΡΑΣΕ, ακριβώς όπως ο Δρ GALLOW, για 15 χρόνια εργαζόταν γιαυτον ΑΙΔΣ και μετά τονστειλανε στην Αφρική και έλεγαν σους Αφρικανους ότι έπεφτε απο τα δένδρα. Τα ίδια ακριβώς στα Λαβορατοαρ του Σόρος και Bill Gates στην Λιγιρια! Η Σικα, ξέφυγε απο εκεί και βγηκε περίπατο, το Ίδιο με την ΕΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΦΥΓΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ??? Για έναν μόνο σκοπό=. Για να μειώσουν η ΜΑΛΟΝ να εξοντώσουν τον πλύθηςμος του Πλανιτη, για μπορέσουν οι Σιωνιςτες ΕΒΡΑΙΟΙ να ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ!!Τοσο απλό!!Μας το είπαν το 1980 όταν πολύ πιθανόν ο πατέρας του ΒιλλGate ανέθεσε σε έναν Christian να κατασκευάσει τους Λυθους της ΓΕΩΡΓΙΑΣ το 1980!!Ποσες φορές σας τα γράψαμε όταν ήμασταν ακόμη στα ΦΒ του Πλανιτη, και για πολλά αλλά που γράψαμε και εχει χρόνια τώρα μας έδιωξαν με τις κλωτσιές.Ενα πράγμα μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι ΕΒΡΑΙΟΙ Σιωνιςτες, οι οπαδοί Των SEBASTIAN-FRANKIST ειναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.εχει πάνω απο 40 χρόνια, όταν καταλάβαμε τι συνέβαινε στον Πλανιτη, τις σπάσαμε και τις ΑΦΗΣΑΜΕ έξω απο τα σπίτια μας.Σε ενα μήνα βρήκαμε τελευταία μοδελα ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΝ στις πόρτες μας!τι μεγαλιτερη απόδειξη απο αυτήν, θέλετε για να καταλάβετε ποια ειναι τα όπλα τους!,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications