Εδώ και κάτι χρόνια προωθούν τον συγκεκριμένο μαύρο σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και το πόπολο τους πατάει και like, έχει γίνει τετοια λοβοτομή στις μάζες που ακομα και στην εποχη που έχουν ίντερνετ οχι μονο δεν καταλαβαινουν τίποτα επι σειρά ετών αλλα έγιναν και χειρότεροι διαβάζοντας lupen, πρώτο θέμα, Μηχανή του Χρόνου και λοιπες "έγκυρες πήγες" για "ελληνικές" που τυχαία ειναι ελληνόφωνων γιαυτο και ειναι ύμνος της αποχαύνωσης , όμοιος και ψηφίζουν κόμματα ελληνόφωνων για ελληνικά εδώ και 40 χρόνια ..

Πριν κάτι μέρες άλλο περιστατικό επιβεβαίωσε κάτι που ήδη ειναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό μέσα από την λογική και την παρατήρηση : πολλοι στην Ελλάδα ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους αυτούς που νομίζουν αυτοί, και φαίνονται από τον τρόπο που σκέφτονται και την "λογική" που έχουν που παραπέμπει σε φυλές της μέσης ανατολής..

H είδηση:Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα οικονομικά, την ώρα που χιλιάδες καταστήματα κλείνουν λόγω της συνεχόμενης κρίσης, η "ελληνική" κυβέρνηση ενέκρινε κονδύλι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για να γυρίσει ταινία ο πολυεκατομμυριούχος Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) γνωστοποίησε πως θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 6.4598.958 ευρώ την ταινία «Greek Freak» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η εν λόγω ταινία θα περιγράψει την πορεία του παίκτη από τα Σεπόλια ως τα γήπεδα του NBA.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Faliro House Productions, η οποία είχε λάβει μέρος και στην παραγωγή της σειράς «The Little Drummer Girl», μία από τις πρώτες διεθνείς παραγωγές που γυρίστηκαν και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το συνολικό ποσό των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 16.147.395 ευρώ και το συνολικό ποσό επιχορήγησης από το ελληνικό Δημόσιο φθάνει τα 6.4598.958 ευρώ, αν και ο Γιάννης Αντετοκούμπο βγάζει… δολάρια με το σακί.

Η παραγωγή της ταινίας είναι της Disney και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τη streaming πλατφόρμα Disney+, στις υπηρεσίες της οποίας δεν επιτρέπεται προς το παρόν η πρόσβαση από τους Έλληνες χρήστες!

Που ειναι το περίεργο? αφού οι ελληνόφωνοι και τα άναρχο-troll τους τον προωθούν ακομα και σε άναρχο-μασονικές σελίδες facebook οπού ειναι μαζεμένοι από το 2016! πέραν του γεγονότος ότι τον κάνουν θέμα συνεχεία σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους που όλες ειναι στην πρώτη θέση ..

Αυτά ειναι αποτελέσματα του είμαστε "όλοι ίδιοι και ίσοι" , της δημοκρατίας (που δήθεν ηταν των αρχαίων), τα πάντα ειναι δήθεν "θεωρίες συνωμοσίας " και λοιπά μασονικά αφηγήματα λέξεις και φράσεις που διαστρεβλώνουν την ίδια την ανθρωπινή λογική και οχι την "λογική" των φύλων του λεγόμενου Γιαχβέ, που ούτως η άλλως δεν έχουν λογική και που βάφτισαν την φυλή τους δήθεν ιδεολογία, για την ιστορια έβγαλαν την λέξη "ρατσιστής" ακριβώς την εποχη που κάποιοι "κακοί" έκαναν τις πρώτες υγειονομικές εξετάσεις για να δουν γιατί ειναι τοσο μοχθηροί, ακριβώς το ίδιο αναρωτήθηκα και εγω όταν τους είδα στο ίντερνετ μαζεμένους από το 2014 πέραν του γεγονός ότι έχουν μη φυσιολογική συμπεριφορά, εχει καταλάβει κανεις ποιους αποκαλούν ρατσιστές? η μηπως και αυτο ειναι θεωριες συνομωσιας? η αλήθεια ειναι οτι όταν έχεις προχωρήσει τοσο πολύ αρχίσεις και βλέπεις ότι πολλοί δεν ειναι άπλα ηλίθιοι με πτυχία που δεν καταλαβαίνουν τίποτα άλλα ειναι τόσο κατώτεροι πνευματικά και νοητικά που δεν εχει νοήμα ουτε να τους εξήγησεις σε τι matrix ζουν ..

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications