Εξαδάκτυλος που δηλώνει πλαστικός χειρουργός : «Όχι σε μαζική έξοδο για το Πάσχα - Κίνδυνος νέων μεταλλάξεων»

Ο πλαστικός χειρουργός και πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ερωτηθείς τι θα ισχύσει τελικά για το Πάσχα, απάντησε ότι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι να μειωθούν οι περίπου 5.500 ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία και οι 840 που είναι διασωληνωμένοι.

Ο κ. Εξαδάκτυλος επιχείρησε μια ιστορική αναδρομή, λέγοντας πως όταν ήρθε η μεγάλη επιδημία της γρίπης το 1919 και ο κόσμος κουράστηκε να τηρεί τα μέτρα έναν χρόνο μετά την εμφάνιση της, τότε εμφανίστηκε ένα μεγάλο τέταρτο κύμα που σάρωσε τα πάντα.

Ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, χτύπησε «καμπανάκι», λέγοντας πως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να έχουμε μεταλλάξεις του ιού που θα εμφανιστούν παράλληλα με το πρόγραμμα του εμβολιασμού και που θα οδηγήσουν σε ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας με καταστροφικές συνέπειες.

Επανερχόμενος στο θέμα των μετακινήσεων για το Πάσχα, είπε ότι ακόμη είναι νωρίς για να ξέρουμε και πρέπει να περιμένουμε να φτάσει η Μεγάλη Δευτέρα για να εκτιμηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και να παρθούν αποφάσεις. Προειδοποίησε όμως ότι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για μια μαζική έξοδο όπως στα προ πανδημίας χρόνια.

Ο κ. Εξαδάκτυλος δήλωσε στη συνέχεια ότι οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά αυτό είναι δύσκολο στην πράξη, καθώς όπως κυλάει το πρόγραμμα του εμβολιασμού δεν μπορεί να έχει εμβολιαστεί μια ολόκληρη οικογένεια.

Σε ότι αφορά όμως τα self test, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως ένα θετικό self test είναι σημαντικό γιατί μας επιτρέπει να εντοπίσουμε έναν ασυμπτωματικό ασθενή, αλλά το αρνητικό self test δεν μας λέει τίποτα.

Υπό ποια ιδιότητα μιλάει ο συγκεκριμένος κύριος ? ως πλαστικός χειρουργός που προφανώς δεν έχει σχέση με το θέμα, η έχει κάποια άλλη ιδιότητα που δεν την γραφει στο βιογραφικό του και εμφανίζεται ως ειδικός σε "πανδημίες"?δεν βάζουν κανέναν οδοντογιατρό ως ειδικό σε θέματα "πανδημίας" να δούμε τι θα πει αυτός? όλως τυχαίος και αυτός ηταν στο London, και σπεύδουν κάτι έγκυρες πήγες να βάλουν την "τρομερή είδηση" (!) (όπως η πολύ έγκυρη πηγή άνωθεν, και να σκεφτεί κανεις νοήμων ότι ορδές διαβαζουν την άνωθεν ιστοσελίδα ως εγκυρη πηγή μαζί με δεκάδες αλλες όμοιες της που ανηκουν στην ίδια συμμορία,και ύστερα απορούν πως φτάσαμε ως εδώ), και πως ξέρει αυτός για "μεταλλάξεις του ίου"? προφήτης ειναι? ένας εισαγγελεύς υπάρχει να καλέσει όλους αυτούς τους φερόμενους ειδικούς να αποδείξουν τα λεγόμενα τους (και με φώτο του φερόμενου ίου που "ανακαλύφθηκε πρόσφατα" έτσι γράφουν στην εγκυρη Βικιπαίδεια (!) ενώ απο το 1960 έχουν φώτο μικροσκοπίου, η εγκυρότερη πηγή η Βικιπαίδεια ότι λέει εκεί ειναι νόμος ! αρκεί να δει ένας νοήμων τι ψέματα γράφουν για τους εχθρούς τους για να καταλάβει σε ποιους ανήκει), και να μαζέψει και τους άλλους εισαγγελείς διότι δεν επεμβαίνουν λες και ειναι συνεργοί σε κατι άναρχο-troll τα οποία κάνουν μονίμως δημοσιά διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και δημοσιά υποκίνηση φυλετικού μίσους (υπάρχουν link και screenshot).. Προφανώς οι μάζες δεν έχουν ιδέα για όλα αυτά και νομιζουν οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας οπως εχουν εκπαιδευτεί και πως όλοι φροντίζουν για το κάλο της , ενώ ειναι δημοσια και τα βλεπεις απο το 2014 μεσώ ίντερνετ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications