Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ήδη ένα βίντεο με τους δράστες που εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ. .

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, το βίντεο έχει καταγράψει τους δύο δράστες πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Από τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως κάποιος τους ενημερώνει πως πλησιάζει το όχημα του δημοσιογράφου.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας σπιτιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει καρέ - καρέ τους δύο δράστες να βρίσκονται πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις κινήσεις τους φαίνεται ότι κάποιος τους ενημερώνει ότι πλησιάζει το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου. Το εν λόγω βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου σπιτιού. Πλέον αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι εάν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα. Δηλαδή εάν υπήρχαν άτομα που ενημέρωναν τους εκτελεστές για τις κινήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ, ή εάν οι εκτελεστές είχαν παγιδεύσει το αυτοκίνητό του με συσκευή GPS.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά οι δύο εκτελεστές φαίνεται ότι είχαν σχεδιάσει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελούσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ καθώς παρακολουθούσαν το καθημερινό του πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής τους μετά τη δολοφονία. Όλα δείχνουν ότι αυτή έγινε μέσω της οδού Γρανικού και από την οδό Παπανδρέου κατευθύνθηκαν προς το Άνω Καλαμάκι. Από κει πέρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την υπόλοιπη, καθώς και εάν εγκατέλειψαν κάπου το μηχανάκι και άλλαξαν όχημα, με το οποίο μετέβησαν και στον τελικό προορισμό τους.

To θέμα ειναι ότι δεν θα γίνει τίποτα ως συνήθως, διότι θα ειναι της γνωστής συμμορίας, ο δε δολοφονημένος μας ηταν εντελώς άγνωστος και αυτός και η σελιδα του bloko.gr η οποία ειναι άλλη μια μαρξιστικού τύπου βλέπε εικόνα παρακάτω, ο εύκολος τρόπος για δεις προς τα που γέρνει η πλάστηκα σε τύπου Νεοέλληνες που δεν ξέρουν την τυφλα τους αλλα ειναι και πατριδοκάπηλοι ενω έχουν κανει δεδομένα τα μαρξιστικά παραμυθία ,η σε ελληνόφωνους μη ευρωπαϊκού γένους που έχουν σέλιδες μαρξιστικου τύπου :

= Μαρξιστική μπόχα :

Για όσους δεν κατάλαβαν αυτοι οι τύπου Νεοέλληνες ειναι πολλοι περισσότεροι και αυτο ακριβώς ειναι το πρόβλημα αφου πανε οπού φυσάει ο άνεμος , καθώς υπάρχουν 3 βασικές φυλές . οι τύπου Νεοέλληνες , του φωτός, και του σκότους, η αλλιως του λεγόμενου Γιαχβέ, το πρόβλημα εδώ ειναι πως οι τελευταίοι έχουν πάρει με το μέρος τους, τους περισσοτερους...

Κλασικά μαρξιστικά ιστορικά ψέματα που αναπαραγουν και διάφοροι Νεοέλληνες ακόμη και ο makeleios:

Η ειρωνεία ειναι ότι όλοι αυτοί που πιστεύουν αυτα τα μαρξιστικά και τα αναπαραγουν ώστε να μολύνουν με μαρξιστική προπαγάνδα τους πάντες υπό την σημαία του πατριώτη , έπεσαν οι ίδιοι θύματα των συμμοριτών,βλέπε απόπειρα δολοφονίας του makeleios ενώ και αυτός τέτοιες μαρξιστικές προπαγάνδες βάζει όπως πολλοι άλλοι αυτοαποκαλούμενοι "πατριώτες" οπως σαν κάποια "Πόπη",αυτοαποκαλούμενοι "πατριώτες" απο τους ίδιους η απο ομοίους τους Νεοέλληνες που βαζουν ελληνικές σημαίες και νομιζουν οτι αυτόματα έγιναν απόγονοι των αρχαιων ενώ η "λογική" τους ουδεμια σχέση έχει με αρχαίους ασε που τα 8 στα 10 που λενε ειναι ακριβώς τα ίδια με ελληνόφωνους απο φυλές της μεσης Αντολής , απο τέτοιους Νεοέλληνες γεμάτη η Ελλάδα είδατε καμιά προκοπή τόσα χρονία?. Άλλα η εποχή που οι μάζες δεν είχαν έμμεσες η άμεσες επιπτώσεις ενώ έκαναν δεδομένα τα μαρξιστικά παραμυθία και υποστήριζαν τους συμμορίτες περασαν, συμπεριλαμβανομένου όλοι αυτοί που πεθάναν απο εμβόλια, έκλεισαν τα μαγαζιά τους "λόγω πανδημίας" , κτλ κτλ...

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications