Στόχος επίθεσης με διπλό εμπρηστικό μηχανισμό έγινε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Άγνωστοι δράστες (?) τοποθέτησαν τους μηχανισμούς στο αυτοκίνητο του βουλευτή, και στο αυτοκίνητο της συζύγου του, που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά, γράφουν στο πρώτο θέμα, δράστες (?) τόσο άγνωστοι που τους βρίσκεις σε σχετικές ομάδες και σελίδες στο δημοκρατικό facebook που δεν εξαφανίσει τις εν λόγω σελίδες.

Καθώς παραβιάζουν τους κανόνες του, σχετικά με Επικίνδυνα άτομα και οργανώσεις , τρομοκρατικες ενέργειες και δημοσια υποκίνηση μίσους, οχι αυτόν που σας έμαθαν απο τα σχολεία αλλα τον άλλον, για τον οποίοι προκάλεσαν δυο παγκοσμιο πολέμους και δεκάδες γενοκτονίες σε όλη την Ευρώπη μεσώ κομμουνισμού (μονο να κανει μείωση απήχησης ξέρει και συνεργάζεται και επίσημα πλέον με τους ίδιους συμμορίτες ).

Ενώ γράφουν δημοσιά για επιθέσεις έδώ και κάτι χρόνια, μάλιστα μετα την Χ.Α ένας αδίσταχτος σε μια σελιδας τους με πολύ ωραίο όνομα αντιπροσωπεύει την φύση τους, απειλούσε δημοσια και τον Μπογδάνο πριν κάτι μήνες, το παράξενο ειναι ότι όλοι αυτοί που πέφτουν θύματα τους, μαζί με εκατομμύρια άλλους δεν βλέπουν τίποτα τόσα χρόνια, ενώ τους βλεπεις μεσώ ίντερνετ , και τι θανάσιμο μίσος έχουν σε οποίον τολμήσει να "σκεφτεί" με την λογική και το δίκαιο, ειδικά το τελευταίο αφου οι ιδιοι ειναι υμνητές του χάους και του κακού έτσι καυχιούνται και μονοί τους (!), δεδομένου της κατάστασης και ότι οι μάζες οχι μονο δεν έχουν καταλάβει τίποτα τόσα χρόνια, αλλα έχουν καταλήξει να διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους να πιστεύουν τα παραμυθία τους ως δεδομένα επειδή ετσι διδάχτηκαν (σαν τις μαϊμούδες σε ένα πείραμα ) και λενε τα ίδια με αυτούς και ζουν σε ζωντανό Matrix έχοντας άγνοια ακόμη και για τα αυτονόητα, ομολογουμένως με το ίντερνετ δεν βλεπεις μονο αυτούς αλλα και την πλειοψηφία του κόσμου να υποστηρίζει τα ίδια με αυτούς και δεκάδες έγκυρες πήγες τους, , βλέπε αυτούς που στηρίζουν "πρώτο θέμα" ενώ πήρε χιλιαδες ευρώ για τους δουλεύει και επίσημα,εκτός οτι εκεί εμφανίζονται ως αρθρογράφοι ελληνόφωνοι, η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά , ούτε ο κάλος θεούλης να βοηθούσε αυτούς που βοηθούν το κακό, ως εκ τούτου δεν φαίνεται κανένα φως στον ορίζοντα, όταν ένας βλέπει την αλήθεια και τα αυτονόητα στους 1000 λογικό ειναι να κάνουν party, μεγαλη μερίδα του κόσμο έχει μειωμένη αντίληψη και πνευματικά εχει πέσει στο επίπεδο τους με αποτέλεσμα να εχει γίνει ενα με αυτούς και να ελέγχονται πολύ εύκολα και παίρνουν και το μέρος τους σε πολλές περιπτώσεις, παίρνουν το μέρος του κακού απο την άγνοια τους τελικά η άγνοια όντως ειναι η πηγή του κακού .

Όλα έγιναν περίπου στις 19.30 το απόγευμα. Ο κ. Μπογδάνος βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του, όταν άκουσαν έναν ισχυρό θόρυβο. Βγήκαν έξω και είδαν το αυτοκίνητο του βουλευτή να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Ο βουλευτής πρόλαβε και μετακίνησε το αυτοκίνητο της συζύγου του, πριν προλάβει να εκραγεί και ο δεύτερος μηχανισμός. Ζημιές προκλήθηκαν και στην πρόσοψη του σπιτιού.

«Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης Δημοκρατίας για άλλη μια φορά έκρυψαν τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Όχι μόνον απέναντι στους αντιπάλους τους, αλλά απέναντι και στις οικογένειές μας. Δεν θα νικήσουν και δεν θα φοβήσουν. Ούτε αυτοί, αλλά ούτε και οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους», δήλωσε ο κ. Μπογδάνος.

Η επίθεση με στόχο τον βουλευτή της ΝΔ προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο, που σπεύδει να καταδικάσει την επίθεση και να δηλώσει τη συμπαράστασή του στον κ.Μπογδάνο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications