Ένα κορίτσι στην Ταϊλάνδη που του άρεσαν τα κοντά μαλλιά, είπε ότι σε προηγούμενη ζωή ήταν Ιάπωνας στρατιώτης (vid)

Αυτή η ασυνήθιστη ιστορία συνέβη πριν από μισό αιώνα και περιγράφηκε στο βιβλίο του ερευνητή Ian Stevenson "Μετενσάρκωση υποθέσεις. Τόμος IV. Δώδεκα υποθέσεις στην Ταϊλάνδη και τη Μιανμάρ".

Το 1953, μια ανώνυμη γυναίκα από το χωριό Nathul στη Μιανμάρ, στη Νοτιοανατολική Ασία, έμεινε έγκυος και είχε το ίδιο όνειρο τρεις φορές όσο ηταν έγκυος . Σε αυτό το όνειρο, είδε έναν Ιάπωνα με σορτς και με φαρδιά ζώνη στη μέση.

Η γυναίκα θυμήθηκε ότι είχε δει αυτόν τον άνδρα στην πραγματικότητα πριν από αρκετά χρόνια, στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ιάπωνες στρατιώτες μπήκαν στο χωριό της και το κατέλαβαν. Ανάμεσά τους ήταν ένας στρατιώτης που δεν άντεχε το τοπικό κλίμα που ήταν πολύ ζεστό, και ως εκ τούτου φορούσε κυρίως μόνο σορτς χωρίς shirt.

Μετά τον πόλεμο, οι Ιάπωνες έφυγαν από το χωριό, η γυναίκα παντρεύτηκε έναν κάτοικο του χωρίου και γέννησε ένα κορίτσι τον Δεκέμβριο του 1953. Είχε ένα μεγάλο σημάδι στο κάτω μέρος της κοιλιάς της.

Από πολύ μικρή ηλικία, το κορίτσι, με το όνομα Ma Ting Aung , είχε συμπεριφορά αγοριού, δεν της άρεσαν τα μακριά μαλλιά και τα φορέματα. Επέμεινε ότι τα φορέματα ερεθίζουν το δέρμα της και είχαν πονοκέφαλο, οπότε φορούσε ρούχα για αγόρια.

Όταν έγινε 11 ετών, το πείσμα της έγινε ακόμη πιο δυνατό και εγκατάλειψε και το σχολείο, καθώς αρνήθηκε κατηγορηματικά να φορέσει στολή κοριτσιού. Συνέχισε να κόβει τα μαλλιά της πολύ κοντά και συχνά είπε ότι ήθελε να φορέσει μια φαρδιά ζώνη. Ως παιδί, έπαιζε μόνο με αγόρια και αυτά τα παιχνίδια ήταν κυρίως πόλεμου με παιχνίδια πιστόλια . Στη συνέχεια, η Ma Ting Aung ομολόγησε στους γονείς της ότι θέλει να γίνει στρατιώτης όταν μεγαλώσει. Τα αδέρφια και οι αδελφές της ήταν συνηθισμένα κορίτσια και αγόρια και κανένας από αυτά δεν λάτρευε τα όπλα.

Στη συνέχεια, η Ma Ting Aung άρχισε να λέει ότι μισεί το τοπικό ζεστό κλίμα και ότι δεν της αρέσει το παραδοσιακό πικάντικο φαγητό. Τότε άρχισε να λέει ότι ήθελε να πάει στην Ιαπωνία και ακόμη και έκλαιγε. Τα μέλη της οικογένειάς της δεν την κατάλαβαν και της έδωσαν το ψευδώνυμο "Ιαπωνική". Ακόμα και στην πρώιμη παιδική ηλικία, η Ma Ting Aung ανέπτυξε έντονο φόβο για τα αεροπλάνα.

Όταν ένα αεροπλάνο πετούσε στον ουρανό πάνω από το σπίτι τους, το κορίτσι φώναζε με φόβο και έτρεξε στο σπίτι. Και τότε τελικά ομολόγησε στους γονείς της ότι στο παρελθόν σε προηγούμενη ζωή ήταν Ιάπωνας στρατιώτης και ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου αυτός ο στρατιώτης έζησε στο χωριό τους. Αυτός ήταν ο ίδιος Ιάπωνας με τον οποίο η μητέρα του κοριτσιού ήταν φίλοι για αρκετό καιρό.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις βομβιστικές επιδρομές των Αμερικάνων- Βρετανών, ο Ιάπωνας βρέθηκε ανάμεσα σε εχθρούς και πυροβολήθηκε με πολυβόλο, η σφαίρα τον κτύπησε στο στομάχι, από την οποία πέθανε. Η σφαίρα έπληξε το σημείο όπου η Ma Ting Aung είχε ένα σημάδι κατά τη γέννηση. Ακριβώς ίδια ιστορία με πιλότο της Luftwaffe που πέθανε σε συντριβή και ξανα γεννήθηκε, οι Ταϊλάνδοι φυλετικά ειναι παρόμοιοι με τους Ιάπωνες όποτε δεν προκαλεί έκπληξη, το περίεργο ειναι άλλο...(!) όπως και το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμιά παρόμοια ιστορία από πλευράς μπολσεβίκων Βρετανών και των υποχείριων Αμερικάνων , δηλαδή των λεγόμενων "συμμάχων " όπως αρέσκονται να λένε όλοι, χωρις να έχουν ιδέα με ποιους στα αλήθεια ηταν σύμμαχοι ακομή και τώρα(!), μήπως επειδή συμμάχησαν με το κακό οι λεγόμενοι σύμμαχοι δεν ξαναγεννήθηκαν γιατί πήγαν σε αυτό που ξέρετε ως κόλαση? είτε από άγνοια εκείνη την εποχή (αν και σήμερα που έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες πάλι άγνοια έχουν επειδή οι πήγες τους ειναι των ίδιων που προκάλεσαν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο), είτε γιατί ήσαν χρήσιμοι και αναλύσιμοι υπηρέτες του κακού?

Παρεμπιπτόντως, όταν το κορίτσι μεγάλωσε, το σημάδι εξαφανίστηκε. Η Ma Ting Aung είπε ότι στην προηγούμενη ζωή είχε μια γυναίκα και πέντε παιδιά στην Ιαπωνία και πριν από τον πόλεμο είχε ένα μικρό κατάστημα. Κατά τη διάρκεια της ζωής του στο χωριό, οι Ιάπωνες λαχταρούσαν πολύ τους συγγενείς του. Μέχρι τον Μάιο του 1981, όταν η Ma Tin Aung Myo ήταν 28 ετών, ήθελε πραγματικά να συμμετάσχει στο στρατό για να πολεμήσει ως άντρας, αλλά δεν ήθελε πλέον να φύγει για την Ιαπωνία και συνήθισε στο τοπικό πικάντικο φαγητό. Φορούσε ακόμα ανδρικά ρούχα και είχε κοντό κούρεμα. Σύμφωνα με αυτήν, δεν θέλει ποτέ να παντρευτεί, και συνεχίζει να θεωρεί τον εαυτό της άνδρα.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications