Fake news από CNN και Guardian ότι είναι σε «κρίσιμη κατάσταση» ο Ν.Τραμπ λένε συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου

«Fake news» χαρακτήρισαν στενοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ το δημοσίευμα του CNN ότι δήθεν «Οι ζωτικές λειτουργίες του προέδρου τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικές και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά στην φροντίδα του, πληροφορίες που μετέδωσε και η αριστερή Guardian στην Βρετανία

Η ίδια η πηγή που μίλησε στο ABC είπε ότι το μόνο σύμπτωμα που έχει ο Αμερικανός πρόεδρος είναι «Μια κόπωση, χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, ενώ αναπνέει κανονικά» χωρίς υποβοήθηση.

Μάλιστα όπως αναφέρεται ο Τραμπ είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου Walter Reed που νοσηλεύεται ότι «αισθάνεται ότι μπορεί να φύγει περπατώντας οποιαδήποτε στιγμή».

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ, είπε στους δημοσιογράφους έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε δυσκολία στην αναπνοή και πως δεν του δόθηκε οξυγόνο. «Η ιατρική ομάδα κι εγώ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειώσει ο πρόεδρος» δήλωσε ο Κόνλεϊ.

Η αλήθεια είναι ότι η ασθένεια του Ν.Τραμπ έχει θορυβήσει τους Δημοκρατικούς, καθώς γύρω του συσπειρώνονται όλοι οι ψηφοφόροι που του είχαν δώσει την νίκη στις περασμένες εκλογές.

Από την στιγμή, δε, που ανακάμψει εντός των επόμενων δύο εβδομάδων που αναγκαστικά θα εισέλθει σε καραντίνα, φαίνεται ότι η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς θα έχει αποδείξει ο ίδιος αυτό που λέει για τον Covid-19: «Μια βαριά γρίπη που θέλει προσοχή, αλλά όχι πανικό».

πηγή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications