Το δάχτυλο στους νέους κουνάει ο  Πέτσας: «Αυτοί ευθύνονται για την αύξηση των κρουσμάτων»

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μίλησε για τα μέτρα του κορωνοϊού και την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ. Πέτσας τόνισε πως τα στοιχεία των τελευταίων ημερών δείχνουν πως δεν υπάρχει εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, τα οποία έχουν σταθεροποιηθεί σε υψηλότερο σημείο από τα 400-500 που ήταν παλαιότερα. «Δεν είδαμε τετραψήφια νούμερα και για μια ακόμα φορά θα ζητήσω από τους πολίτες να ακολουθούν τα υφιστάμενα μέτρα», συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας.

«Στην Ελλάδα εξακολουθούμε να είμαστε σε καλύτερη σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως για την αύξηση των κρουσμάτων ευθύνονται οι νεαρές ηλικίες που «επέστρεψαν σε μια κανονικότητα προ κορωνοϊού».

«Χαλάρωση των μέτρων δεν προβλέπεται, να είμαστε ξεκάθαροι» συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας, τονίζοντας πως όσο χαλάει ο καιρός, τόσο περισσότεροι θα κλείνονται σε κλειστούς χώρους, προαναγγέλλοντας επιπλέον μέτρα αν αυξηθούν τα κρούσματα και ξεπεράσουν το φράγμα των χιλίων.

«Ο Παππάς δεν παραβίασε κάποιο περιοριστικό όρο»

Για το ζήτημα της αναζήτησης του Χρήστου Παππά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη σύλληψη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Όπως τόνισε, ο Χρήστος Παππάς δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την 1η του μήνα όταν και έπρεπε να εμφανιστεί σε αστυνομικό τμήμα. «Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύει ότι δεν παραβίασε κάποιο περιοριστικό όρο. Πριν την καταδικαστική απόφαση, δεν μπορούσε να συλληφθεί» συμπλήρωσε.

«Η Αστυνομία κάνει αυτό που πρέπει και να είναι σίγουροι όλοι ότι θα οδηγηθεί εκεί που πρέπει» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Γιατί δεν ζητάει εκλογές ο κ. Τσίπρας;»

Κλείνοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και στην αντίδραση της κυβέρνησης.

«Γιατί δεν ζητάει εκλογές ο κ. Τσίπρας;» αναρωτήθηκε ο κ. Πέτσας, σημειώνοντας πως η χώρα έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη χρονική στιγμή σημαντικές προκλήσεις από το εξωτερικό.

Post A Comment:

-->