Ανατριχίλα ακόμη και στον ιατροδικαστή προκάλεσαν τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκαν στους δυο άνδρες που είχαν βρεθεί νεκροί, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε δασική περιοχή της Ευκαρπίας στην Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπιστώθηκε ο ένας εκ των δύο έχει πέσει θύμα άγριας δολοφονίας. «Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα τραύματα» αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής.

Ο πρώτος άνδρας είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών και αγνώστων στοιχείων ταυτότητας. Από τη νεκροτομή προέκυψε ότι έφερε τραύματα στο λαιμό από τέμνον όργανο (π.χ μαχαίρι) και θερμικά εγκαύματα στη περιοχή του προσώπου και του τραχήλου. Το μυστήριο παραμένει για τον άλλον άνδρα. Από την εξέταση της σορού δεν διακριβώθηκε από ποια αιτία έχασε τη ζωή του ενώ αποκλείστηκε ο θάνατος δια τέμνοντος ή θλώντος οργάνου και δια πυροβολισμού.

Όπως ανέφερε στις αρχές ο αδελφός του ο οποίος φέρεται ότι τον αναγνώρισε, ο 31χρονος που βρέθηκε νεκρός, αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα. Οι σοροί φαίνεται ότι ανήκουν σε Ιρακινούς, κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι δεν έχασαν τη ζωή τους στον τόπο όπου βρέθηκαν αλλά οι δράστες τους πέταξαν εκεί για να τους ξεφορτωθούν.

Τα πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη και εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες πέθαναν τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν εντοπιστούν.

Από προφίλ ελληνόφωνου συμμορίτη γέννημα θρέμμα Ελλάδας, και ειναι 5 φόρες χειρότεροι από τους εισαγόμενους, μπορεί να μην κάνουν δολοφονίες αλλα ειναι άκρως μοχθηρές και επικίνδυνες ράτσες για την κοινωνία, 10 χρονιά εχουν ίντερνετ οι μάζες και δεν έχουν καταλάβει τίποτα, έξω δεν ξεχωρίζει εύκολα η ράτσα τους γιατί ειναι υποκριτές, αλλα στο ίντερνετ εκδηλώνουν την αληθινή φύση τους ,τα δε προφίλ τους θρύβουν με εικόνες που παραπέμπουν στο κακό. Άντε να πεις στο όχλο τώρα ότι πολλοι τέτοιοι εμφανίζονται ως αρθρογράφοι και δημοσιογράφοι σε δεκάδες έγκυρες πήγες και ΜΜΕ και έχουν έναν συγκεκριμένο σημιτικό υποκριτικό τρόπο γραφής, (εκτός από το να γράφουν για ναζι φασίστες μόνιμος ) σου πήρε μόλις 1 χρονο για να βρεις ποιοι καθοδηγούν όλους αυτούς και μονο μεσώ ίντερνετ. ΥΓ: "Ανεξάρτητος οργανισμός" έλεγχος ειδήσεων, η αλλιως ιερά εξέταση : ψευδής τίτλος για ερπετά και γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, στην πυρά!

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications