Σε αγωγή κατά του Δήμου Ρόδου προσέφυγε ένας 82χρονος ηλικιωμένος, μετά τον βαρύ τραυματισμό του που προκλήθηκε καθώς περπατούσε σε πεζοδρόμιο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας που ήταν υγιής χωρίς ορθοπεδικά προβλήματα, τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε σε λακκούβα η οποία είχε ανοιχτεί στο οδόστρωμα για την τέλεση υπογείων έργων. Γύρω από τη λακκούβα υπήρχαν δομικά υλικά όπως χαλίκια, χώματα κλπ, ενώ δεν υπήρχε καμία προειδοποιητική σήμανση ή πινακίδα για την τέλεση έργων.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για το συμβάν, φέρει ο εναγόμενος Δήμος, ο οποίος αφ’ ενός μεν δεν είχε αποκαταστήσει τη βλάβη στο οδόστρωμα, αφ’ ετέρου δε είχε παραλείψει να λάβει τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα.

Ο 82χρονος διεκδικεί το ποσό των 108.055 ευρώ που αντιστοιχεί στην ζημιά που υπέστη από την το ατύχημα αλλά για την ψυχική του οδύνη.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications