Καταδικάστηκε και για τον βιασμό 19χρονης ΑμεΑ ο Αλβανός δολοφόνος της Ε.Τοπαλούδη - «Λέει ψέματα, της άρεσα»

«Έχω υποστεί bullying στη φυλακή γιατί οι κρατούμενοι είναι αμόρφωτοι»

Για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ, στη Ρόδο, κρίθηκαν ένοχοι, χωρίς ελαφρυντικά, ο 19χρονος Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 23χρονος τσιγγάνος.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών. Μάλιστα ο Αλβανός, όπως και στην περίπτωση της αδικοχαμένης Ελένης υποστήριξε πως η 19χρονη ήταν ερωτευμένη μαζί του, ενώ συμπλήρωσε πως οι υπόλοιποι κρατούμενοι του κάνουν bullying γιατί είναι αμόρφωτοι!

Ο βιασμός έγινε στη Ρόδο την 1η Δεκεμβρίου 2018, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με θύμα την 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% που φοιτά σε ειδικό σχολείο

Μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Ελένης Τοπαλούδη (για την οποία καταδικάστηκε μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη) ο 19χρονος ισοβίτης Αλβανός κατηγορούνταν ότι βίασε λίγες ημέρες μετά μαζί με τον 23χρονο τσιγγάνο και την 19χρονη ανάπηρη κοπέλα.

Η εισαγγελική πρόταση νωρίς το πρωί της Παρασκευής ήταν καταδικαστική και για τους δύο δράστες. Σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως, «με σαφήνεια κατέθεσε η παθούσα ότι τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου πήγε μια βόλτα και τελικά βιάστηκε και από τους δύο. Δεν υπήρχε συναίνεση. Η παθούσα λέει ότι τη χαστούκισε ο αλβανικής καταγωγής».

Μάλιστα η κοπέλα αντιμετώπισε μετατραυματικό σοκ και όπως υποστήριξε ο ιατρός ψυχίατρος η συμπεριφορά της κοπέλας έχει αλλάξει μετά τον βιασμό.

Όπως ανέφερε στην πρότασή της η Εισαγγελέας, η κοπέλα δεν είχε το ψυχικό κουράγιο να καταγγείλει άμεσα το συμβάν. Αυτό που την προέτρεψε να το κάνει ήταν το γεγονός ότι ο 19χρονος Αλβανός εμπλέκεται στην υπόθεση και μιας άλλης κοπέλας.

«Εντάξει με την Τοπαλούδη… αυτό όμως είναι άδικο»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications