«Λέτε ψέματα» είπε οργισμένη η εισαγγελέας στους φονιάδες της Τοπαλούδη

Μαυροντυμένη, καταρρακωμένη, φορώντας τα παπούτσια της Ελένης και βυθισμένη στις σκέψεις της εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο η, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για να ακούσει την αγόρευση της εισαγγελέως, καθώς η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας φτάνει στο τέλος.

Την ίδια στιγμή, οι κατηγορούμενοι έπεσαν σε αντιφάσεις κατά τη σημερινή συνεδρίαση.
Σε αντιφάσεις οι κατηγορούμενοι
Η εισαγγελέας εξέτασε τον Αλβανό κατηγορούμενο, ο οποίος έπεσε σε πάρα πολλές αντιφάσεις και κάθε φορά που στριμωχνόταν ζητούσε να διακόψει η δίκη για να κερδίσει χρόνο.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνεχίζουν να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο και πλέον όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει τη δίκη εκτιμούν ότι οι δύο γονείς δε θα μάθουν ποτέ την αλήθεια για το τι συνέβη στο παιδί τους. «Προσπαθώ μέσα από τα ψέματα, να διακρίνω την αλήθεια», είπε η εισαγγελέας της έδρας, επαναλαμβάνοντας ακόμα μία φορά πως είναι η φωνή της Ελένης στη δίκη και δε θα ηρεμήσει αν δεν τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Σύμφωνα δε με τον ΑΝΤ1, η εισαγγελέας ξέσπασε σε μια στιγμή, εξοργισμένη, φωνάζοντας προς τους κατηγορούμενους:
«Λέτε ψέματα, πείτε επιτέλους την αλήθεια. Αν η Ελένη Τοπαλούδη είχε καταλάβει τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεχε δεν θα σας ακολουθούσε στο εξοχικό» είπε.

Ράκος η μητέρα της
Τις προηγούμενες μέρες στο δικαστήριο βρισκόταν μόνος του ο κ. Γιάννης, καθώς η σύζυγός του δεν άντεχε να ακούει τους κατηγορούμενους να περιγράφουν όσα συνέβησαν τον εφιαλτικό εκείνο βράδυ στη Λίνδο. «Δεν άντεχα να ακούω τη φρίκη που έζησε το παιδί μου στα χέρια των δολοφόνων του.

Είναι ανθρωπόμορφα τέρατα. Η λέξη άνθρωπος δεν τους αξίζει», είπε η κυρία Κούλα μιλώντας στο STAR και με δάκρυα στα μάτια εξέφρασε τον μεγάλο πόνο της για το χαμό του παιδιού της.

«Έχουν περάσει 17 μήνες και 13 μέρες από τότε που έχασα την Ελένη μου. Κάθε μέρα που προστίθεται είναι μια μαρτυρική μέρα για μένα. Ο πόνος μου είναι αξεπέραστος, δεν περιγράφεται με λόγια το τι ζω στην καθημερινότητά μου», είπε.
Την έστειλε στη Ρόδο να σπουδάσει και τώρα το κορίτσι της θα είχε ολοκληρώσει και τις μεταπτυχιακές της σπουδές και θα ετοιμαζόταν για διπλωματική καριέρα. «Είχε όνειρα και αυτά τα τέρατα που βρέθηκαν στον δρόμο της μας κατέστρεψαν όλους.

Υφ’ αρπάξαν το παιδί μου από τα χέρια μου. Κι εγώ τώρα πώς να ζήσω; Να πω ότι έπεσε θύμα τροχαίου να το καταλάβω, ότι ήταν άρρωστη.
Αλλά το δικό μου το παιδί βρέθηκε στο δρόμο δύο δολοφόνων που την χτύπησαν, τη βίασαν, την κουβάλησαν και την πέταξαν σαν σακί από ύψος 10 μέτρων ενώ ήταν ζωντανή», είπε η κ. Κούλα.

Σε ερώτηση αν αντέχει να κοιτάξει στα μάτια τους κατηγορουμένους, η κυρία Κούλα απάντησε: «Εγώ δεν είμαι Γιάννης. Ο Γιάννης έχει μια άλλη ψυχολογία, μια άλλη ψυχοσύνθεση.

Εγώ είμαι η μάνα της, που την κυοφόρησε εννιά μήνες, που 23 ώρες προσπαθούσα να τη φέρω στη ζωή, η μάνα που την πήρα πρώτη στην αγκαλιά μου, που ξενύχτησα για να τη θηλάσω, να τη νανουρίσω, να δω αν είναι καλά όταν ήταν άρρωστη. Ο Γιάννης είναι άλλο, όχι ότι δεν πονάει, αλλά εγώ δεν μπορώ να τους βλέπω».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications