Αποδείχθηκε ότι ο Άρης χάνει τα απομεινάρια νερού πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περίμεναν και είναι ασαφές αν θα παραμείνει νερό μέχρι τον αποικισμό του Άρη.

Στις 13 Ιανουαρίου 2020, η μασόνο-NASA ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι επέλεξε επιτέλους 13 άνδρες και γυναίκες, που θα πάνε στον Άρη στο πλαίσιο του προγράμματος Artemis γύρω στη δεκαετία του 2030.

Εν τω μεταξύ, ένα άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science, σύμφωνα με το οποίο έχουν ένα άλλο ακόμη σοβαρό πρόβλημα (σε συνδυασμό με τη θανατηφόρα κοσμική ακτινοβολία και τις δυσκολίες κατασκευής σταθμού).

Αυτό το πρόβλημα συνδέεται με νερό. Το νερό στον Άρη ειναι σε μορφή πάγου σε ορισμένα σημεία που δεν είναι βαθιά από την επιφάνεια, αλλά έχει διατηρηθεί στους πόλους. Ωστόσο, ακόμα και εκεί, εξατμίζεται συνεχώς. Οι επιστήμονες γνώριζαν για αυτήν την εξάτμιση πριν, αλλά πρόσφατα αποδείχτηκε ότι αυτό συμβαίνει με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ό, τι αναμενόταν.

Σύμφωνα με τα περισσότερα σχέδια, οι αποικιοί του Άρη θα πάρουν νερό από εκεί αλλά μεχρι να πάνε στον Άρη, μπορεί να μην υπάρχει πλέον νερό. Και τότε τι θα κάνουν; Δεν θα είναι σε θέση να ζήσουν πολύ χωρίς νερό, ακόμη και να επεξεργάζονται τα ούρα τους.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Frank Montmessin, επιστήμονα του γαλλικού πανεπιστημίου του Παρισιού, ανακάλυψαν μια τέτοια απειλή εξετάζοντας δεδομένα σχετικά με την ατμόσφαιρα του Άρη τα τελευταία δύο χρόνια, τα οποία ελήφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου από τον Trace Gas Orbiter που ειναι σε τροχιά στον Άρη.

Αποδείχθηκε ότι η ανώτερη ατμόσφαιρα του Άρη περιέχει πολύ περισσότερους υδρατμούς από την επιφάνεια του πλανήτη, περίπου 10-100 φορές περισσότερο από το αναμενόμενο. Η διασπορά εξαρτάται από τη θέση του πλανήτη. Ιδιαίτερα ταχεία εξάτμιση συμβαίνει όταν ο πλανήτης είναι πιο κοντά στον Ήλιο.

Ο Άρης έχει ασθενή βαρύτητα, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα υπολείμματα νερού εξατμίζονται γρήγορα από την επιφάνεια του. Ταυτόχρονα, με την είσοδο στην ανώτερη ατμόσφαιρα, ο υδρατμός, υπό την επίδραση της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας, αποσυντίθεται σε άτομα οξυγόνου και υδρογόνου, γεγονός που του επιτρέπει να αφήνει την ατμόσφαιρα του Άρη πιο γρήγορα.

Πόσο νερό να μείνει κάτω από τέτοιες συνθήκες κανείς δεν ξέρει.

Οι δυο εκδοχές:
Ο Άρης ηταν σαν την Γη που την κατέστρεψαν τα "ερπετά" και στην συνεχεία ήρθαν στην Γη. Ίδια μοίρα περιμένει και την Γη΄? καθόλου απίθανο, σύμφωνα με τον "κακό" Αδόλφο αν κερδίσουν τα ερπετά το πολεμο το 1945, αυτός ο πλανήτης θα μεινει άδειος όπως πριν εκατομμύρια χρονιά, αυτά για να τα καταλάβουν οι Νεοέλληνες πρέπει να ανεβούν χιλιάδες σκαλιά! και αντί να ανεβαίνουν κατεβαίνουν ολο και πιο βαθιά στο βούρκο! άσε που λόγο της ρατσας τους οι περισσότεροι δεν έχουν καν σχέση με μυστικισμό,και όπως διαπιστωθεί σε μια ιντερνετική φωλιά τους σε σχετική εικόνα που είχαν βάλει με κείμενο στα αγγλικά έγραφε: Αυτή ειναι εποχή της αμαρτίας, κατάστρεψε το πρόσωπο του άντρα και της Γυναικάς(!) και αλλα τέτοια χαριτωμένα !(οι Νεοέλληνες τον ύπνο του δίκαιου και διαβάζουν έγκυρες πήγες τους, πάρα το γεγονός ότι τους βλεπεις live με το ίντερνετ ,από 700.000 like σε κάθε σελίδας τους ! και διάφορων νεοελλήνων που παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων και τους πατριώτες άλλα δεν ειναι ούτε απόγονοι αρχαιων ούτε πατριώτες, αυτό φαίνεται από αυτά που βάζουν μαζί με μαρξιστικά ψεμματα, το μονο που ενδιαφέρει ειναι να έχουν κόσμο)....

Και τελικα ΄όλα αυτά μαζί δένουν με αρχαίες πληροφορίες : oι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή έγινε ένας «Πόλεμος των Άστρων», σε μια περιοχή του γαλαξια στο οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρθαν οι επισκέπτες και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις. Τους ακολούθησαν όπου έφτιαξαν κι αυτοί εδώ κάποιες φυλές μαντέψτε ποιες . Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης σε κώδικα...Αυτά ειναι "Θεωρίες συνωμοσίας" για τον όχλο! ενώ οτι ειναι όλοι από μαϊμούδες τους φαίνεται φυσιολογικό!
Η άλλη εκδοχή: Ο πλανήτης Γη θα γίνει φυλακή τους αφού θα μείνουν μονο αυτοι στο τέλος μαζί με 5000-10,000 δούλους ....

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications