GNTM 2 αποχώρηση: Ο αισθησιασμός, το διαφημιστικό σποτ και οι εννέα που έγιναν... επτά - Βίντεο

Με μια απόφαση που ανέτρεψε τα δεδομένα του «GNTM 2», οι κριτές έδειξαν την πόρτα της εξόδου σε δύο παίκτριες, κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (09/12), και έτσι συνεχίζουν επτά ύστερα από μια δοκιμασία που συνδύασε την πολυτέλεια και τον αισθησιασμό.

Το «GNTM 2» έχει μπει στην τελική ευθεία και, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (09/12) στο Star, οι εννέα συμμετέχουσες έγιναν επτά ύστερα από απόφαση-ανατροπή των κριτών.

Συγκεκριμένα, το top 9 κλήθηκε να συμμετάσχει σε δοκιμασία για διαφημιστικό σποτ που αφορούσε σε προϊόν εταιρείας καλλυντικών. Όπως είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι λέξεις-κλειδιά του βίντεο ήταν ο «αισθησιασμός» και η «πολυτέλεια».

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε πλεονέκτημα. Σύμφωνα με τους κανόνες της δοκιμασίας, οι παίκτριες είχαν δύο ευκαιρίες για το σποτ ενώ η παίκτρια που επέλεξε η Μαρία Μιχαλοπούλου, είχε μόνο μια και αυτή ήταν η Κωνσταντίνα Φλώρου.

Κατά τη δοκιμασία, η Άννα Χατζή έκλαψε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την αγκάλιασε, αλλά η Έλενα Χριστοπούλου εκνευρίστηκε από την αντίδραση της παίκτριας σε αυτό το επίπεδο του ριάλιτι.

Νικήτριες της δοκιμασίας αναδείχθηκαν η Κάτια Ταραμπάνκο και η Κέισι Μίζιου.

Ύστερα από απόφαση-ανατροπή των κριτών, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως δύο παίκτριες θα αποχωρούσαν από το «GNTM 2» και αυτές ήταν η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά. Έτσι, παρέμεινε η Άννα Χατζή.

Αν κάτσει κάνεις λογικός και δει τι υποκρισία και τι βάρβαροι υποκριτές σχολιάζουν στα βιντεο του youtube, καθυβρίζουν δημοσιά και κάνουν μπούλινγκ σε γυναίκες στο GNTM λες και ειναι γνώστες τους !ίσως καταλάβει σε τι κτηνώδες και βάρβαρο κόσμο ζει! αλλα οι ίδιοι το παίζουν πονόψυχοι και πολιτισμένοι και κατα του μπούλινγκ, από την άλλη τα "ερπετά" εκεί που έπαιζαν σε ζούγκλες με θηράματα ανθρώπους το έκαναν πιο πολιτισμένα όσοι δεν το έπιασαν γυρίστε πλευρό και συνεχίστε τον ύπνο σας στο Matrix, παρόμοιοι τύποι που καθυβρίζουν στα βιντεο του youtube άγνωστες τους, χλευάζουν με ηλίθια σχόλια του τύπου "τι πίνεις" οτι δεν φτάνει η ελάχιστη νοημοσύνη τους στο επίπεδο ζωικού βασιλείου ...

Οκτώ ξένα μεταξύ τους άτομα πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό πάνω στην επιφάνεια μιας ζούγκλας σε έναν άλλον πλανήτη. Εκεί, αφού ανασυνταχτούν και συνέλθουν από το αρχικό σοκ, θα διαπιστώσουν έντρομοι ότι οι ίδιοι αποτελούν τα 'θηράματα' σε ένα τεράστιο προσομοιωτή κυνηγιού που λαμβάνει χώρα μέσα στη πυκνή ζούγκλα. Απέναντι τους στη θέση του 'κυνηγού', θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα εξωγήινο πλάσμα, πιο επικίνδυνο από οποιονδήποτε εχθρό έχουν αντιμετωπίσει στην ζωή τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications