Νέα περίπτωση UFO, λίγες ημέρες μετά τα βίντεο από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ που δείχνουν αερομαχίες με αγνλωστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα»

Το τελευταίο διάστημα ακούμε ολοένα και περισσότερο για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Κάτι ανάλογο συνέβαινε και κατά το παρελθόν. Η ποιοτική διαφορά με το «τώρα», είναι ότι τη θέση της παραφιλολογίας, πήραν οι υποθέσεις με στοιχεία.

Λίγες ημέρες μετά την παραδοχή του αμερικανικού Ναυτικού για τη γνησιότητα των βίντεο που έχουν καταγράψει αερομαχίες με πιθανώς εξωγήινα σκάφη, αλλά σίγουρα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, μία ακόμη περίπτωση βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, ταράζοντας ακόμη περισσότερο τα λιμνάζοντα ύδατα.

Στις 2 Οκτωβρίου, μία πύρινη μπάλα έσκισε τον ουρανό της Χιλής και συνετρίβη με δύναμη στην επιφάνεια. Η αρχική υπόθεση θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο 99,9999999999999999999999% των περιπτώσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν ήταν μετεωρίτης. Ήταν κάτι άλλο, όχι πάντως μετεωρίτης, δήλωσε ο επικεφαλής επιστήμονας της κρατικής υπηρεσίας στη Χιλή.

Την Τετάρτη λοιπόν, στην πόλη Dalcahue της Χιλής, υπήρξαν πολλές αναφορές για πολλές πύρινες σφαίρες που έπεσαν στο έδαφος. Οι επιστήμονες βρήκαν ένα κομμάτι, το εξέτασαν και... εξεπλάγησαν. Ήταν τόσο περίεργα τα δείγματα που μάζεψαν από την περιοχή, που τα έστειλαν σε όλα τα εργαστήρια της Χιλής, προκειμένου να γίνει η ανάλυση για την προέλευσή τους.

Ένα σενάριο είναι να πρόκειται για κομμάτια από δορυφόρο. Οι ξένες υπηρεσίες, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσαν την απώλεια, ή συντριβή δορυφόρου.

Τελικά είμαστε μόνοι; Το Σύμπαν είναι τόσο ασύλληπτα μεγάλο, που δεν τίθεται αμφιβολία. Κάπου υπάρχουν κάποιοι σαν εμάς ή έστω και διαφορετικοί. Το ερώτημα που τίθεται μετά και τα τελευταία ντοκουμέντα είναι το εξής: Μήπως τελικά, δεν είμαστε μόνοι ούτε στον πλανήτη μας; Η αίσθηση ότι κάτι μεγάλο, σπουδαίο θα συμβεί το επόμενο διάστημα, γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή. Κρύβουν κάτι και περιμένουν να ωριμάσει ο κόσμος; Υπάρχει κάποιου είδους συμφωνίας; Κάποια στιγμή, οι απαντήσεις θα δοθούν.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications