Στο αστυνομικό τμήμα οι γονείς και η γιαγιά του βρέφους που έχασε τη ζωή του από επίθεση ροτβάιλερ

Στο αστυνομικό τμήμα βρίσκονται οι γονείς και η γιαγιά του βρέφους τριών μηνών, το οποίο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά από επίθεση που δέχθηκε από ροτβάιλερ.

Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του, μετά από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά, ενώ στο αστυνομικό τμήμα βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, για κατάθεση ο πατέρας και η γιαγιά του μωρού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τρεις τους βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας και η μητέρα παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Σημειωτέον ότι το σκυλί που επιτέθηκε στο βρέφος ήταν της οικογένειας. Η επίθεση έγινε μέσα στο σπίτι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το βρέφος μετέφερε η μητέρα του στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί μισή ώρα να το επαναφέρουν, χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό.

Ο δήμος Γλυκών Νερών κάλεσε τη Φιλοζωική, προκειμένου να παραλάβει τον σκύλο από το σπίτι και αναμένεται η συγκατάθεση της οικογένειας.

Ακόμη, δεν έχει διευκρινιστεί εάν στο σπίτι, την ώρα της επίθεσης, βρισκόταν η γιαγιά ή εάν μένει μαζί τους. Η οικογένεια έχει ακόμη τρία παιδιά, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν πάει με τον πατέρα στο σχολείο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications