Μάνα κτήνος πουλούσε τον 9χρονο γιο της σε παιδεραστές στο διαδίκτυο και τον βίαζε μαζί με τον εραστή της!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της γερμανικής Δικαιοσύνης σε μια μητέρα που εξέδιδε με τη βοήθεια του συντρόφου της τον εννιάχρονο γιο της σε παιδεραστές τους οποίους έβρισκε στο λεγόμενο «Σκοτεινό Διαδίκτυο» (Dark Web)!

Το δικαστήριο του Φράιμπουργκ στη νοτιοδυτική Γερμανία καταδίκασε την 48χρονη Μπέριν Τάχα σε 12,5 χρόνια κάθειρξη και τον 39χρονο σύντροφό της Κρίστιαν Λάις σε άλλα 12 χρόνια κάθειρξη.

Ήταν οι δύο κύριοι ύποπτοι ενός κυκλώματος παιδεραστίας που λειτουργούσε στο Στάουφεν, κοντά στο Φράιμπουργκ σε μια από τις τρομακτικές υποθέσεις παιδικής κακοποίησης που έχει καταγραφεί στα χρονικά της χώρας.Οι δυο τους ομολόγησαν ότι εξέδιδαν το θύμα και πως το κακοποιούσαν και οι ίδιοι.

Οι φρικτές λεπτομέρειες της υπόθεσης που συγκλονίζει τη Γερμανία
Οι Αρχές απήγγειλαν περίπου 60 κατηγορίες στο ζευγάρι, περιλαμβανομένων της εξώθησης σε πορνεία, του φραστικού εκφοβισμού, της κακοποίησης, του ακραίου εξευτελισμού και του βιασμού. Σύμφωνα με την εισαγγελία η «μάνα-τέρας» και ο φίλος της, που έχει καταδικαστεί και παλαιότερα για παιδική κακοποίηση, εισέπραξαν σε διάστημα 2 ετών χιλιάδες ευρώ από παιδεραστές που έβρισκαν στο “Dark Web”. Πουλούσαν μάλιστα στο διαδίκτυο και βίντεο από την κακοποίηση του άτυχου παιδιού.

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του κυκλώματος παιδεραστίας τον Σεπτέμβριο του 2017 έπειτα από ανώνυμη πληροφορία και συνέλαβε το ζευγάρι και άλλους έξι υπόπτους. Εξ’ αυτών έχουν καταδικαστεί μέχρι στιγμής τρεις Γερμανοί, ένας Ελβετός κι ένας Ισπανός σε ποινές κάθειρξης 8-10 ετών.

Ο δικαστής ανέφερε πως η μητέρα αποφάσισε σε πρώτη φάση να συμμετάσχει στην κακοποίηση του ίδιου της του παιδιού ώστε να μην την εγκαταλείψει ο σύντροφός της, ωστόσο στη συνέχεια «γλυκάθηκε» από τα λεφτά τα οποία εισέπρατταν για να το εκδίδουν…
Οι τρομακτικές λεπτομέρειες της υπόθεσης έχουν σοκάρει τη γερμανική κοινή γνώμη, ενώ εγείρονται ερωτηματικά σχετικά με την αποτυχία των Αρχών να προστατέψουν το παιδί. Η έρευνα έφερε στο φως μια σειρά ολέθριων σφαλμάτων από μέρους των υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας και των οικογενειακών δικαστηρίων που επέτρεψαν να ζει το παιδί υπό την ίδια στέγη μ’ έναν καταδικασμένο παιδεραστή, τον σύντροφο της μάνας του.

Στην ομολογία του ο Κρίστιαν Λάις δήλωσε πως εκείνος ήταν η «κινητήρια δύναμη» πίσω από τα εγκλήματα. Η Μπεέριν Τάις κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο δεν εξήγησε γιατί επέτρεψε να περάσει τα πάνδεινα το παιδί της. Ψυχίατρος κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η μάνα αυτή είχε μειωμένη ικανότητα οίκτου και είναι απίθανο να εξαναγκάστηκε να μετάσχει στα εγκλήματα του συντρόφου της, όπως ισχυρίστηκε.

Το θύμα, το οποίο είναι σήμερα 10 ετών, ζει με θετή οικογένεια και σύμφωνα με το δικηγόρο του «είναι σχετικά καλά, αν λάβει κανείς υπόψη τι έχει περάσει»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications