Ένα μυστηριώδες πλάσμα εμφανίζεται στη λίμνη Μίτσιγκαν κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας (vid)

Πολλά έχουν γραφτεί για το μυθικό πλάσμα που κατοικεί στο Loch Ness στη Σκωτία, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες λίμνες στο κόσμο με λιγότερο διάσημους θρύλους, όπως τα αλλόκοτα πλάσματα στη λίμνη του Μίσιγκαν, μια από τις πέντε Μεγάλες Λίμνες της Βόρειας Αμερικής.

Οι ιστορίες για τεράτα σε αυτή τη λίμνη πηγαίνουν πίσω χιλιάδες χρόνια. Οι ιθαγενείς Αμερικανοί είχαν τις δικές τους ιστορίες για υδρόβια ζώα με υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν έφθασαν οι Ευρωπαίοι, έγραψαν για την ύπαρξη τεράτων στη λίμνη.

Αλλά στα τέλη του 19ου αιώνα, οι εφημερίδες στο Σικάγο προκάλεσαν πανικό στον πληθυσμό, όταν έγραψαν ότι ένα φίδι μήκους 15 μέτρων ανακαλύφθηκε στη λίμνη Μίτσιγκαν. Με τα χρόνια,κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την φήμη της λίμνης και έλεγαν και ψέμματα οτι είδαν τέρατα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες αναφορές εμφάνισης πλασμάτων που εξακολουθούν να είναι ένα μυστήριο.

Τώρα που βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή, εξακολουθούν να εμφανίζονται σε βίντεο και εικόνες που θα μπορούσαν να αποδείξουν την ύπαρξή τους. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι σίγουρα υπάρχουν πλάσματα σε αυτή την λίμνη, αφού είναι μια μεγάλη λίμνη (με έκταση 58.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα μέγιστο Βάθος 290 μέτρα) και ανεξερεύνητες περιοχές.

Η περίεργη εμφάνιση στη λίμνη Μίτσιγκαν
Ο Tim Wenzel, κάτοικος του Μίτσιγκαν, δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook , ελπίζοντας ότι κάποιος θα μπορούσε να αναγνωρίσει αυτό που ονόμασε τέρας "Loch Ness" της λίμνης Μίτσιγκαν.

Όπως εξήγησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, περίπου πριν από δύο εβδομάδες ο Wenzel έβλεπε μια ισχυρή καταιγίδα στη λίμνη Μίτσιγκαν μέσω μιας κάμερας web όταν ένα μυστηριώδες και αρκετά μεγάλο πλάσμα εμφανίστηκε από το νερό.

Καθώς οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τεράστια κύματα, εμφανίζεται κάτι να το παρασύρουν τα κύματα έξω από το νερό στον φάρο του σταθμού Charlevoix South Pier Light, ένα ορόσημο για τα σκάφη της λίμνης Μίτσιγκαν .

Κάποιοι θεωρούσαν ότι ήταν ένας γιγαντιαίος οξύρρυγχος, ο οποίος μπορεί να ζυγίσει μέχρι 90 κιλά και να φτάσει σε μήκος 2 μέτρων. Ενώ είναι γνωστό ότι είναι ευέλικτοι και το πλάσμα στο βίντεο φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Από την πλευρά του, ο Δρ Pete VanVranken της Κτηνιατρικής Κλινικής στο Battle Creek, δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό WKFR-FM οτι αυτό που εμφανίστηκε ίσως ειναι ένα τεράστιο χέλι, αφού λέει φαινομενικά γλιστράει μέσα από το φράγμα και στη συνέχεια κάνει βουτιά στην άλλη πλευρά. Εξήγησε ότι υπάρχουν πολλά είδη χελιών που κατοικούν στη λίμνη Μίτσιγκαν.

To βίντεο οδήγησε σε κάθε είδους εικασίες σχετικά με πιθανά πλάσματα που θα μπορούσαν να είναι τόσο μεγάλου μεγέθους στη λίμνη Μίτσιγκαν.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications