Δείτε σε βίντεο πως είναι να πετάς σε σχηματισμό με ένα F-22 Raptor

Σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, το F-22 είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της αμερικανικής δύναμης με στόχο την πραγματοποίηση στρατιωτικών πληγμάτων εντός μίας ώρας σε παγκόσμια κλίμακα (Global Strike Task Force).

Η επίσημη ομάδα επίδειξης των αεροσκαφών F-22 των ΗΠΑ έχει φέρει αυτό το όνειρο λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Το εντυπωσιακό βίντεο από μία πτήση F-22 σε σχηματισμό δημοσιεύτηκε σε ηλεκτρονικά μέσα στην Κυριακή.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, το κλιπ λήφθηκε από την καμπίνα ενός θρυλικού μονοθέσιου P-51 Mustang του Β’ Π.Π.. Το βίντεο δείχνει το εντυπωσιακό F-22 να ίπταται σε σχετικά μικρό υψόμετρο πάνω από μια αγροτική περιοχή.

Τα F-22 Raptors είναι αεροσκάφη πέμπτης γενιάς, σύμφωνα με τον κατασκευαστή τους, την αμερικανική αεροναυπηγική βιομηχανία Lockheed Martin. Το αεροσκάφος ενσωματώνει χαρακτηριστικά stealth και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα.

Το 2017, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων των αεροσκαφών F-22, προσθέτοντας νέα όπλα και υλικά προκειμένου να βελτιώσει την ικανότητα του προηγμένου μαχητικού να πλήξει και να καταστρέψει τους στόχους χωρίς να εντοπιστεί από τα εχθρικά ραντάρ.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications