Όταν είσαι ξένος  σε αυτό το κόσμο έτσι όπως τον έκαναν παραμένεις ξένος! video

Το ξύπνημα από το Matrix ήρθε από την αρχή ,το νερό της λησμονιάς δεν λειτούργησε....Όταν η πραγματικότητα ξεπερνάει και την φαντασία του μέσου θνητού!

Αρχικά νόμιζαν ότι ήμουν χαζός γιατί ήμουν ήσυχος και οχι σαν τα αλλα παιδιά-αγρίμια,ο πρώτος αδελφός ειναι τυπικός νεοέλληνας με οξύθυμο χαρακτήρα, βωμολοχίες μόνιμος, ύπουλος, πονηρός,διπρόσωπος, φιλοχρήματος και εκμεταλλευτής, να ελέγχει τα πάντα και να επιβάλλεται με ξύλο, με απίστευτη ικανότητα να δείχνει άλλο πρόσωπο στους άλλους από αυτό που ειναι στα αλήθεια και εξαπατούσε γυναίκες με ευκολία.

Επίσης θεωρούσε χαζομάρες τα περιοδικά "τρίτο μάτι" Hellenic Nexus που αγόραζα κατα καιρούς ενώ ασχολιόταν μονο με ποδόσφαιρο ο ίδιος, αγοράζοντας σχετικά βιβλία κρατήστε το αυτό για παρακάτω.

Από τότε γεννήθηκε η απορία γιατί υπάρχει αυτή η χαώδες διάφορα και που οφείλεται, πέρασαν πολλά χρονιά για δοθεί απάντηση στο ερώτημα εκτός οτι σαν αυτόν ηταν πολλοί. Αν και στην πορεία γεννήθηκαν και άλλα ερωτήματα.

Για παράδειγμα ο τρόπος που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι ειναι εντελώς διαφορετικός,το ίδιο και ο τρόπος που ζουν γενικότερα, βλέπεις κάτι κακομοίρηδες που όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρο από τα χρήματα, και αν και έχουν αρκετά λεφτά ζουν σαν κακομοίρηδες επίσης,και το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι τι θα δείχνουν στους άλλους τους κάποιους , γιαυτό αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα και ας μη πηγαίνουν πουθενά μην σπαταλήσουν λεφτά σε βενζίνες. Ένας κόσμος υποκρισίας παντού.

Ξανά πάμε στην παιδική ηλικία: Μια ξαδέλφη κατάλαβε ότι τελικά δεν ήμουν χαζός αλλα ξεχωριστός αφού επισκεύαζα ηλεκτρονικά σε ηλικία 13 χρόνων μεταξύ άλλων!

Μέτα από χρονιά και πραγματικής δουλειάς και οχι κοροϊδίας σαν μερικούς άλλους ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και επιτελούς έγινε αγορά αυτοκίνητου για να ανοίξουν τα φτερά για ταξίδια την ώρα που άλλοι αγόραζαν καινούργια με δόσεις και πλήρωναν σε τράπεζες μετά, και είχαν αυτοκίνητα χρονιά και δεν πηγαίναν πουθενά, μούχλες. Και εμείς γυρίσαμε όλη την Ελλάδα σχεδόν! πριν τα αγρίμια τα ισοπεδώσουν όλα. Ωραία η Ελλάδα αλλα έχει πολλά αγρίμια :

Την ίδια εποχή για καλή τύχη ήμουν και με μια όμοια μου γιατί οι περισσότερες ειναι πάρτη μια και κτυπά την άλλη,αντίστοιχες των αγριμιών,τελικά βρέθηκε και γιαυτό εξήγηση!

Τελικά ήρθε η ώρα να πάρουμε και εμείς laptop, μετά ήρθε και το internet ευκαιρία για ερευνά σε πολλούς τομείς. Την ώρα που οι ορδες των μαζών διάβαζαν ηλιθιότητες εμείς κάναμε ερευνά μακριά από καθεστωτικές σελίδες τους, προς έκπληξη διαπιστωθεί ότι διάφοροι φερόμενοι αρθρογράφοι σε αυτές έχουν το ίδιο ύφος με τον αδελφό μου που ηταν η αίτια να εγκαταλείψω την εστία το μέρος που γεννήθηκα για να έχω την ψυχική μου υγειά.

Πρωτη δουλειά ηταν πως δουλεύουν οι σελίδες προγραμματισμός και τα σχετικά, δεύτερη δουλειά ερευνά που πιστεύουν οι πιστοί το είχα απορία από 14 ετών, μετά ποιοι έκαναν την χώρα έτσι, αναγκάστηκα πήγαμε και στην ιστορία, πριν γίνει αυτό όμως μια φίλη και φίδι υποστήριζε το ψέμα με λυσσά, ιδεολογία λέει ! τι ειναι αυτό πάλι? ιδεολογία ειναι να υποστηρίζεις το παράλογο και το κακό? τελικά ανακαλύψαμε πράγματα και θαύματα με την βοήθεια του internet και άλλοι έχουν internet τόσα χρονιά και κοιμούνται!στην πορεία φτιάξαμε και αυτή την σελίδα άλλα προς έκπληξη ξανά διαπιστωθεί ότι ο μεγάλος όγκος της μάζας ενεργεί ως κοπάδι και επίσης υποστηρίζουν το ψέμα και την υποκρισία και τις σελίδες αυτών που εκαναν την χώρα έτσι... απογοήτευση!

Καλύτερα να είχα γεννηθεί σε Σκανδιναβικές χώρες που έχει ακόμα πολλούς/πολλές ομοίους μου, αν και δεν θα έχει για πολύ ακόμα.Δεν έχετε ξανά δει τέτοιο βίντεο παρακάτω (πολλοι θα το δουν αλλα αμφιβάλουμε να καταλάβουν τίποτα), δεν το ανεβάσαμε στο youdupe γιατί διαπιστωθεί ότι διαγράφει ενοχλητικές αλήθειες το τελευταίο 1 χρόνο κατα τα αλλα μιλάνε για δημοκρατία, και όταν είχαν την ευκαιρία οι μάζες να ξυπνήσουν πριν μολύνουν και το Internet έβλεπαν ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και διάβαζαν σελίδες τους, πολύ αργά για δάκρυα ΥΓ O Nikola Tesla είχε δηλώσει ότι είχε καταγωγή από εξωγήινους πολιτισμούς:

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Δεν σε καταλαβαίνω απλός...αλλά ξερω ακριβώς και το συναίσθημα σε αυτά που περιγράφεις

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications