Οι νεοέλληνες πήγαν την χώρα 500 χρονιά πίσω και δεν το έχουν καταλάβει

Οι «προοδευτικοί» ειναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λένε, όπως σε όλα όσα λενε ισχύει το αντίθετο! ποιοι έφεραν την τεχνολογία? όλη η τεχνολογία που έχετε σήμερα ειναι από τους λεγόμενους "ναζι" και οχι από συμμορίτες!!! εκτός και θεωρείται πρόοδο την ανωμαλία!

Ήρθε ένας νεοέλληνας αραβικής ράτσας και σχολίασε σε ένα post μεταφυσικού περιεχόμενου ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας και χαζομάρες! να πάει σε έγκυρες πήγες αυτός και λοιποί νεοέλληνες που δεν βάζουν τέτοια και ειναι στο επίπεδο τους, η σε κάτι άλλους νεοέλληνες που παριστάνουν τους γνήσιους απόγονους αρχαίων άλλα δεν βάζουν καν τέτοια θέματα!

Δεν έφεραν μονο ξανά το μεσαίωνα του σκοταδισμού και την παρακμή άλλα ακόμα και την ιερά εξέταση! και δολοφονούν "μάγισσες" που ασχολούνται με μεταφυσικά εκ φύσεως λόγο φυλής όπως οι "κακοί ναζι" και οι αρχαίοι Έλληνες .Για τους νεοέλληνες αυτά ειναι μύθος θεωρίες συνωμοσίας και χαζομάρες!

Μέσα σε αυτό το χάος έχεις και κάτι βλάκες να λένε: έμενα θα μου πεις ρε? ειμαι απόγονος των αρχαίων!άσχετα που τόσο φυλετικά όσο και η "λογική" του δεν έχει καμιά σχέση αρχαίους, και η μονή του ασχολία ειναι να βλέπει ποδόσφαιρο και ράδιο αρβύλα, πως να εξαπατήσει για δικό του όφελος, φιλοχρήματος, και ένα σορό άλλα χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι αληθινοί απόγονοι των αρχαίων... Έχουν μάθει να προσκυνούν άσχετους σε αυτή την χώρα με τίτλους μονο χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα.

Χάος των λαών οι μιγάδες της μεσογείου που έλεγαν και οι "κακοί ναζι"! και να φανταστεί κάνεις ότι το 1930 εις στο ελληνικό έδαφος ήσαν περισσότεροι οι απόγονοι των αρχαίων (ευρωπαϊκής φυλής) σε σχέση με σήμερα, που ο κάθε νεοέλληνας ισχυρίζεται οτι ειναι απόγονος των αρχαίων άλλα ο χαρακτήρας του και η αντίληψη του ειναι μη ευρωπαϊκής φυλής...

ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 15 ΑΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΜΜΟΡΗΤΩΝ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 LIKE AKOMA KAI AYTEΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ!

Ποιος το περίμενε οτι μεσώ ίντερνετ θα έβλεπες ποιοι εκαναν την χώρα έτσι και βασικά όλη την Ευρώπη, και ποιοι ειναι πίσω απο τους χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους, μονο οι κοιμισμένοι νεοελληνες απο αυτούς που διαβάζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους δεν βλέπουν τα αυτονόητα:

Οι δε σελίδες τους βάζουν μονο ειδήσεις, πολιτικά και χαζομάρες στην πρώτη θέση . Καμιά σχέση με θέματα αναζήτησής και πνευματικής ανάπτυξης, το γεγονός δε οτι ειναι όλες στην πρώτη θέση δείχνει οτι πολλοι ελληνόφωνοι έχουν την σημιτική "λογική", και θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαίων! και άλλοι την επανέκτησαν, πλήρης εκφυλισμός, πρώτα ήρθε ο πνευματικός θάνατος και μετά οικονομικός στο ίδιο μοτίβο ειναι και κάτι δήθεν πατριωτικές σελίδες.Το 2017 έδωσαν εντολή και στην Google (μετά το facebook)να σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες και να προωθεί δίκες τους ώστε να φέρουν το μεσαίωνα και στο internet!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications