Ταϊλάνδη:ο φερόμενος Έλληνας που καταζητείται για την δολοφονία της συζύγου του!

Τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης “δείχνουν” τον Έλληνα Δ.Χ. ως το μοναδικό ύποπτο για την δολοφονία της πανέμορφης συζύγου του.
Λένε ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα όπου έχει μια κόρη από προηγούμενο γάμο.Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι τους. Ήταν δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη.

Έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα από την Interpol.

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες με πρωταγωνιστή έναν Έλληνα ο οποίος καταζητείται για την δολοφονία της γυναίκας του στα νησιά Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Ο Δ.Χ. είναι ύποπτος για την δολοφονία της 43χρονης αισθητικού Niramon Bea Aewkaew τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, έχει εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του από την Interpol για να εντοπισθεί και να συλληφθεί ο 42χρονος Δ. Χ.Το χρονικό της υπόθεσης . Η Bea και ο Δ. σύμφωνα με μαρτυρίες έφυγαν από το μέρος στο οποίο έμεναν στις 11 Φεβρουαρίου. Ήταν και η τελευταία φορά που είδαν την γυναίκα ζωντανή.

Ο Έλληνας καταζητούμενος έφυγε με πτήση προς το Ντουμπάι από το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ λίγες ώρες μετά. Επιβιβάστηκε στην πτήση EK0379 της Emirates και έφτασε στο Ντουμπάι την ίδια ημέρα. Το διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του υποβλήθηκε στην Interpol στις 19 Φεβρουαρίου. Ο Δ. Χ. έφυγε από το δωμάτιό του στο Bang Tao και εκεί στις 16 Φεβρουαρίου βρέθηκε το πτώμα της 43χρονης γυναίκας. Η οικογένειά της μέχρι να εντοπισθεί νεκρή την έψαχνε απεγνωσμένα.

Η πανέμορφη Bea ήταν το μεγαλύτερο από 5 αδέφλια και εργαζόταν στο Πουκέτ ως αισθητικός. Συνάδελφοί της επικοινώνησαν με την οικογένειά της στις 15 Φεβρουαρίου για να τους ενημερώσουν ότι έχει εξαφανιστεί. Η Bea μόλις είχε μετακομίσει σε καινούριο σπίτι και έτσι κανείς δεν ήξερε την διεύθυνση και πως να την βρει. Χρησιμοποίησαν μάλιστα το Google Maps, για να βρουν το σπίτι.

Ο ιδιοκτήτης τους είπε ότι το air – condition ήταν αναμμένο αλλά δεν του απαντούσε κανείς. Όταν επέστρεψε με αντικλείδι, είπε ότι βρήκε την άτυχη γυναίκα στο κρεβάτι με ένα μαύρο πανί στο στόμα της και δεμένη χειροπόδαρα.

Κάμερες ασφαλείας δείχνουν το ζευγάρι να βγαίνει από το δωμάτιο στις 11 Φεβρουαρίου αλλά αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαν την Bea ζωντανή. Ο Δ. Χ. εκτιμάται ότι είναι στην Ελλάδα και δουλεύει ως προσωπικό ασφαλείας σε νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα έχει μια κόρη που ζει στην Ελλάδα.

Την ζήλευε αφόρητα
Σύμφωνα με την οικογένεια της Bea, ο Δ. Χ. την ζήλευε αφόρητα και προσπαθούσε να ελέγξει κάθε της κίνηση. Φίλος της οικογένειας είπε ότι η οικογένεια ανησυχούσε για την ασφάλεια της 43χρονης και δεν ενέκριναν την σχέση τους με τον Δ.

«Ήταν ιδιαίτερα κτητικός με την Bea και προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά του αλλά εκείνος δεν μας άφηνε», λέει χαρακτηριστικά.
Είπε ακόμα ότι είχε απειλήσει να την σκοτώσει αν τον εγκατέλειπε και μάλιστα είχε γίνει και καταγγελία από την ίδια και τις αδερφές της στην αστυνομία το 2016.

Ο γάμος τους έγινε το 2017 και παρέμεναν παντρεμένοι και όταν έγινε η δολοφονία. «Περνούσε έξω από το μαγαζί που δούλευε και την κατασκόπευε», είπε επίσης.
Η οικογένεια καταγγέλει επίσης ότι εκτός από άλλα περιουσιακά στοιχεία, ο Έλληνας καταζητούμενος έκλεψε και το κινητό της γυναίκας του πριν φύγει από την χώρα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η ελληνική πρεσβεία δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για την υπόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications