Στο 9% η διαφορά ΝΔ ‑ ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση!! γελάνε και οι πέτρες!!!

Πρώτη στην πρόθεση ψήφου εμφανίζεται η ΝΔ με 32,5%, ενώ δεύτερος ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5% σε δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές επιθυμεί το 38% των ερωτηθέντων, ενώ το 26% θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να βγει πρώτο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Το 24% δεν θέλει κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα και το 12% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Επιπλέον, σε ερώτηση για τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσουν στις εκλογές, το 28% θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ για τη διαφθορά, το 26% είπε ότι θα επέλεγε ΝΔ για τους φόρους.

Part 2:

Στις 6,9 μονάδες ανέρχεται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Alco για τις ευρωεκλογές που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Οpen.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός του μεγάλου ποσοστού αναποφάσιστων (20%) από εκείνους που το 2015 τον είχαν εμπιστευθεί στις κάλπες καλείται να αντιμετωπίσει και την απογοήτευση ενός ποσοστού περίπου 9% το οποίο δηλώνει πως είτε θα απέχει είτε θα επιλέξει το λευκό. Πρόκειται για ψηφοφόρους οι οποίοι εκφράζονται θεωρητικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε πρακτικό όμως επίπεδο διατηρούν αντιρρήσεις.

Σύμφωνα με την Alco λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 23,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 17,5%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 6,2%. Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 5% και το ΚΚΕ με 4,7%.

To γεγονός ότι το 70% στην Ελλαδα διαβάζει καθεστωτικές σελίδες ακόμα και όταν βγάζουν μάτι τα υποκριτικά άρθρα τους μαζί με ψευδή αρκεί για να καταλάβει κάνεις το επίπεδο νοημοσύνης της μεγάλης μερίδας του όχλου.

To γεγονός ότι το 70% στην Ελλαδα διαβάζει καθεστωτικές σελίδες ακόμα και όταν βγάζουν μάτι τα υποκριτικά άρθρα τους μαζί με ψευδή αρκεί για να καταλάβει κάνεις το επίπεδο νοημοσύνης της μεγάλης μερίδας του όχλου η οποία έχει και ως δεδομένα πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής , και πιστεύει αυτές τις ηλιθιότητες περί δημοσκοπήσεων

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications