Στη Γιούτα, μια γυναίκα ζούσε σε ένα αυτοκίνητο κολλημένο στο χιόνι για μια εβδομάδα

Η Michelle Richan κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της από το Eureka της Νεβάδα στην Heber City της Γιούτα, και εξαφανίστηκε.

Βρέθηκε επτά ημέρες αργότερα κατά τύχη. Όπως αποδείχθηκε, ενώ Michelle οδηγούσε κατά μήκος ενός ερημικού αγροτικού δρόμου σε ένα σημείο το αυτοκίνητό της κόλλησε στο χιόνι.

Δεν είχε τηλέφωνο μαζί της και ο πλησιέστερος οικισμός ήταν τουλάχιστον 90 μίλια μακριά. Ως εκ τούτου, Michelle αποφάσισε να μείνει στο αυτοκίνητό της, ελπίζοντας ότι θα αρχίσουν να την ψάχνουν και να την βρουν.

Είχε μαζί της τροφή και νερό. "Είχα πάντα μαζί μου ένα πακέτο για επιβίωσης , γιατί μου αρέσει να ταξιδεύω σε διάφορα μακρινά μέρη και πάντα φοβόμουν ότι κάποια μέρα θα κολλήσω κάπου και θα ήταν χρήσιμο για μένα" λέει η γυναίκα.

Κοντά στο μέρος όπου ήταν κολλημένο το αυτοκίνητο της, υπήρχε ένα χωριό, αλλά είχε ερημώσει εδώ και πολύ καιρό και έτσι η γυναίκα ήταν κυριολεκτικά στη μέση μιας τεράστιας ερημιάς.

Η Michelle προσπάθησε αρκετές φορές να τραβήξει την προσοχή και πυροβόλησε με πιστόλι στον αέρα πολλές φόρες , αλλά αυτό δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Για να κρατηθεί ζεστή μάζεψε ξύλα και άναψε φωτιά.

Ο τοπικός πιλότος Ivo Zdarski. Είδε στα νέα ένα μήνυμα για την εξαφάνισή της και αποφάσισε να πετάξει γύρω από την περιοχή με το ιδιωτικό αεροπλάνο του. Και όταν πέταξε πάνω από τον παλιό δρόμο, είδε το αυτοκίνητο κολλημένο στο χιόνι.

Μετά από αυτό, ανέφερε το εύρημα στην υπηρεσία διάσωσης και σύντομα ένα φορτηγό έφτασε στο σημείο. Βοήθησε να ξεκολλήσει το αυτοκίνητό και πήγαν μαζί στην κοντινή πόλη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications