Νότια Προάστια: Στον ανακριτή η 32χρονη – Κατηγορείται για την πτώση του συντρόφου της από το μπαλκόνι

Στον ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου διαμερίσματος στα νότια προάστια το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε στον κήπο της πολυκατοικίας μετά από πτώση του από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διαμένει.
Ο ίδιος κατάφερε να φτάσει, αν και τραυματισμένος, στο αυτοκίνητό του μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο Ωνάσειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, υπεύθυνη για την πτώση του είναι η 32χρονη σύντροφός του, λιβανέζικης καταγωγής, η οποία δηλώνει διερμηνέας. “Εκείνη φταίει που έπεσα” κατάφερε να ψελλίσει, βαριά χτυπημένος.

H 32χρονη κρατείται, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε στον Ανακριτή και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι καυγάδισε και κάποια στιγμή βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος εκεί όπου ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε στο κενό με σοβαρά τραύματα.

Από την πλευρά της η 32χρονη ισχυρίζεται ότι είναι αθώα ενώ σήμερα μέσω του δικηγόρου της κ. Βασίλη Νουλέζα θα καταθέσει υπόμνημα ζητώντας τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να αποδειχθεί η εξάρτηση του 39χρονου από ναρκωτικές ουσίες.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Η 32χρονη είναι διερμηνέας, κόρη μιας Λιβανέζας και ενός Έλληνα, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή.
Η ίδια έχει υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας πριν από εννέα χρόνια όταν ήταν μαζί με τον γιο γνωστής επιχειρηματία. Τότε είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications