Μέτα τις συκοφαντίες  και εντολές σε facebook google ήρθε η  ξεδημοσιεύση τη Σελίδα facebook!

Μια φιδοφωλιά τους αναφέρεται σε εμάς δημοσιά το 2017(υπάρχει και screenshot) και απο τοτε άρχισε η πτώση μας στην αναζήτηση,που η ίδια αυτή φιδοφωλιά βρίσκεται πίσω από πολλές σπείρες ιστοσελίδων που δεν πάει καν το μυαλό σας και σας το παίζουν ανεξάρτητοι,και κάτι ηλίθιους που παριστάνουν τους πατριώτες δεν τους ενόχλησαν αφού όλα τα post τους ειναι copy paste, και ενόχλησε η θέση που είχαμε χωρίς καν ύπουλες προωθήσεις.

Το 2015 έβαζαν spanlink σε p@rsosite (antiseo) απέτυχαν ,το 2016 επιστράτευσαν έναν "ανεξάρτητο" να μας συκοφαντεί με την κλασική υποκρισία τους και λέγοντας ψέμματα μεχρι οτι η αρχική πηγή μιας ενοχλητικής είδησης ειναι η σελίδα αυτή ενώ ηταν μια ώρα μετά απο την αρχική πηγή αλλα εμας ειχαν στόχο να συκοφαντούν και πολλά άλλα, το 2017 έδωσαν απευθείας εντολές στην google αποτέλεσμα απότομη πτώση στην αναζήτηση ενώ επι 3 -4 χρονιά ηταν σε μια σταθερή θέση,τελευταία δεν έκαναν πόλεμο μονο σε μας αλλα σε όλες τις ανεξάρτητες ενοχλητικές πήγες δεν ειναι πολλές εξάλλου.

Καταπάτηση της Ελευθερία της έκφρασης -Απατηλή πρόκληση βλάβης προσβολή προσωπικότητας -Συκοφαντική δυσφήμηση - Ηθική Βλάβη κτλ.... Άλλα δεν υπάρχει δικαιοσύνη για όσους έχουν αυταπάτες ελέγχεται από αυτούς.

To πρόσχημα της λογοκρισίας γνωστό οχι μονο κατέβασαν το post με την επίθεση στην Χ.Α, αλλα μετά από λίγο ξαφνικά "ανακάλυψαν" αυτά τα γνωστά για να κατεβάσουν όλη την σελιδα:

Η Σελίδα σας δεν είναι πλέον δημοσιευμένη
Η Σελίδα σας δεν είναι πια δημοσιευμένη λόγω της χρήσης φράσεων μίσους, γεγονός που παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας του Facebook. Οι όροι αυτοί βοηθούν την κοινότητά μας να παραμένει ένας ασφαλής χώρος όπου όλοι σέβονται τους άλλους. Αν και επιτρέπουμε σε όλους να μιλούν ελεύθερα στο Facebook, λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα σε περίπτωση που λάβουμε αναφορά για λεκτική βία σε βάρος μεμονωμένων ατόμων. Αν πιστεύετε ότι έχει γίνει λάθος, μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για να εξετάσουμε ξανά την περίπτωσή σας.

Αυτό ήρθε μετά το ποστ με την επίθεση στην Χ.Α, ειναι η δεύτερη φορά που γίνεται block σε σχετικό θέμα αυτή την φορά κατέβασαν όλη την σελίδα!

To πρώτο θέμα και αλλες τέτοιες σελίδες που έβαλαν επίσης δεν ενόχλησαν : Επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης https://www.protothema.gr/greece/article/877876/epithesi-omadas-adiexousiaston-sta-grafeia-tis-hrusis-augis-sto-stathmo-larisis/

Εδώ τι έγινε απο το 2017 και μετά εκτός την μείωση της απήχησης στην σελίδα facebook και τα συνεχόμενα μπλοκαρίσματα κάθε τόσο:

Και δεν κατέβασαν την άλλη σελίδα που εχει πιο λίγο κόσμο άλλα αυτή που έχει τον πιο πολύ,και όπως φαίνεται ενοχλεί ακόμα η πληροφορία θέλουν όλοι να διαβάζουν μονο δίκες τους "έγκυρες πήγες" γιαυτό η άγνοια βασιλεύει.

Αν δεν αποκατασταθεί η σελίδα facebook και η θέση μας στην αναζήτηση τοτε χαρήκαμε για την "γνωριμία"! ενημέρωση επανέφεραν την σελίδα μετά απο μια μέρα

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications