Η Νικολούλη αποκάλυψε φωτογραφιες της 22χρονης Αρετής με σαφείς σατανιστικές αναφορές που δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου της.

Νέα τροπή παίρνει πλέον η έρευνα και το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας από τον Πύργο, μετά τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη. Η κορυφαία δημοσιογράφος έφερε στο φως φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα ότι η άτυχη αρετή είχε μπλέξει σε εξαιρετικά περίεργο κύκλωμα.

Το γεγονός μάλιστα που αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας, ότι δηλαδή είχαν σβηστεί οι επικοινωνίες της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβληματίζει τις αρχές που προσανατολίζονται και στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον χειρότερο φόβο κάθε γονιού.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή όταν οι γονείς της διαπίστωσαν πως από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της.

Ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να εντοπίσουν, βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα. Η οικογένεια υποστηρίζει ότι η 20η Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της, είναι σημαντική ημέρα για τους λάτρεις του Εωσφόρου.

anikolouli.gr

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications