Πλησιάζει ο καιρός της ολικής επαναφοράς του πλανήτη δεν θα μείνει ίχνος ζωής στον πλανήτη Γη

Απόψεις = ΆΓΝΟΙΑ, πεποιθήσεις = ΠΡΟΒΑΤΙΣΜΟΣ , ιδεολογία = δογματισμός. Έχει γεμίσει ο τόπος Γκοιμ , αμόρφωτους με πτυχία και ξενιστές. Ο κόσμος έχει μολυνθεί με φίδια και με τα αυγά τους, σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχει σωτηρία και μιλάμε για τα αληθινά δηλητηριώδες φίδια οχι αυτά που σας λένε οι έγκυρες πήγες τους .Η αμορφωσιά και η ηλιθιότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο,τους φτιάχνεις ένα δόγμα -ιδεολογία και ελέγχεις εκατομμύρια Γκοιμ.

Ο εκφυλισμός κυριαρχεί παντού,και έχουν φτάσει στο σημείο να προσκυνούν κατώτερους τους νομίζοντας ότι ειναι κάποιοι μεγάλοι, άμα κάτσει και μιλήσει κανένας μη Γκοιμ με αυτούς που οι μάζες προσκυνούν δεν μπορουν ούτε διάλογο να κάνουν ενός λεπτού.

Πλήρη άγνοια πραγματικότητας κατα τα αλλα όλοι σπουδάζουν και θεωρούνται μορφωμένοι, και ο τρόπος που σκέφτονται οι περισσότεροι ειναι εντελώς ηλίθιος,έρχεται ο καιρός για γίνει ότι είχε γίνει και στην Ατλαντίδα... Λίγοι απόγονοι των αρχαίων έχουν απομείνει σε 4-5 γενιές θα ειναι μονο τα φίδια και γκοχιμ τότε θα ειναι η ώρα... Φαίνεται ότι το φίδι που εξαπάτησε την Εύα στην γνωστή ιστορία κρύβει μια αλήθεια, εξάλλου φημίζονται ότι παίρνουν ιστορίες και τις διαστρεβλώνουν, και η Εύα γέννησε φίδια ετσι εξαπλωθεί το κακό επί της Γης...

Όσο οι μάζες θα δουλεύουν , ασχολούνται με ηλιθιότητες και διαβάζουν έγκυρες πήγες καταστολής των μαζών και αποβλάκωσης,ολο και πιο κοντά στο τέλος του φτάνει ο κόσμος,ο ηθικός ξεπεσμός δεν έχει όρια, και η αξιοπρέπεια και η τιμή ειναι άγνωστες λέξεις, έχουν φτάσει σε σημείο να μην καταλαβαίνουν τι τους λες, και να σκέφτονται και να λειτουργούν όπως τους έχουν μάθει τα φίδια για να ελέγχονται πλήρως...

Ακόμα και ο τρόπος που γράφουν ειναι των φιδιών, στην αρχαία εποχή έγραφαν μονο κεφάλαια, τους έχετε δει πως χλευάζουν και ειρωνεύονται τα φίδια αν γράψει κανένας με κεφάλαια στο facebook? μάλλον οχι! αφού πολλοι έχουν φτάσει στο σημείο ακόμα και να συνομιλούν με ψεύτικα προφίλ φιδιών μέχρι να τους πείσουν ότι όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και μύθοι!

Λιώσιμο των πάγων άνοδος των υδάτων σε τέτοια βαθμό ώσπου να φτάσουν στην κορφή του ψηλότερου βουνού..
Κάλυψη του ηλίου είτε με τεχνικό σύννεφο στο διάστημα είτε με ένα μεγάλο σκάφος, δεν θα μεινει τίποτα σε διάστημα 10 χρόνων, όλος ο πλανήτης θα γίνει πάγος(έχει ξανά γίνει).
H ένα σκάφος να ρίχνει ειδική δέσμη στην Γη και να καταστρέφει την μοριακή δομή του DNA όλως των ζώντων οργανισμών αποτέλεσμα: παύση αναπαραγωγής νέκρωση του πλανήτη, σε αυτή την περίπτωση θα μείνουν όλα τα κτίρια πόλεις κτλ δεν θα ειναι ολική επαναφορά.

Τελευταίο σενάριο και φαρμακερό, η φωτιά θα έρθει από τον ουρανό, τεράστιες εκρήξεις θα ισοπεδώσουν τα πάντα σε ακτίνα χιλιόμετρων, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο,και ύστερα θα έρθει ο πυρηνικός χειμώνας η Γη θα καλυφτεί με ένα πέπλο σκόνης για χιλιάδες χρονιά (έχει ξανά γίνει).

Και όταν ειναι έτοιμος πάλι θα αρχίσουν όλα από την αρχή, θα κατέβουν οι "θεοί" να ξανά φτιάξουν δημητριακά, δεντρά και όλα τα σχετικά, οι επιστήμονες σας, σας είπαν πως εμφανίστηκε η πρώτη ήρεμη ελιά και ποιος την "κέντρωσε" και με πως?, αφού από τα κουκούτσια βγαίνουν μονο άγριες ελιές? ...

©AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Καταρχας η Ατλαντιδα κ αλλιως παλαιοτετα Ποσειδωνια καταστραφηκε απο την προΑρχαια Αθηνα γτ την πσωνισαν με τους αποστατες κ τους σαυρουληδες κ ηθελαν να κατακτησουν τον κοσμο...απο πλατωνα ειπωμενα κ κανεναν αλλο. Κατα δευτερο μην χρησιμοποιρις το γοιμ σωσταακομα και ακαποιοι συνανθρωποι μας κοιμουνται τον υπνο του δικαιου ειναι προσβλητικο. Εκτος αν εισαι μογγολος και εσυ οποτε συρε γαμ...ισου. κατα τριο ανεφερες τοσες υπερφυσικες αρνητικες δυναμεις και καμια λεξη για θετικες. Γτ οπως λεει κ ο κανονας του συμπαντος παντα υπαρχει ισοροπια δυναμεων..και αν τολμησουν να χρησιμοποιησουν αθεμιτα μεσα χωρις εστω την υπνωτισμενη συγκαταθεση μας θα παρουν του τσολια το μακρυτερο στα μικρα φιδισια κορμακια τους. Συνεπως αν εισαι Διογενης μιλα καλυτερα για το γενος σου ακομα και αν μας στεναχωρουν κ αν εισαι μογγολο προσπαθησε να φανταστεις την δαμοκλια σπαθα που θα διαχωρισει τον λαιμουδακο σου σε λιγο καιρο. Αυτα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications