Οι προφητείες της Baba Vanga και ο επικείμενος Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος με αφορμή την Βενεζουέλα εκπληρώνονται?

Οι ενδείξεις του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ειναι πιο εμφανείς λόγω της σύγκρουσης στη Βενεζουέλα λένε ερευνητές. Αλλά πριν από δεκαετίες, η λεγόμενη "Νοστράδαμος των Βαλκανίων" μας προειδοποίησε ήδη τι θα συμβεί.

Η Βουλγάρα διορατική Baba Vanga η οποία προέβλεψε την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου , το Brexit και την εξέλιξη των ISIS κτλ. Το 1979, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον καλλιτέχνη Βαλεντίν Σιδόροφ, η Vanga είπε τα εξής:

Όλα θα ξεπαγώσουν, σαν να ήταν πάγος, μόνο ένας θα παραμείνει άθικτος: η δόξα του Βλαντιμίρ, η δόξα της Ρωσίας. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Όλα θα εξαλειφθούν στην πορεία της και όχι μόνο θα παραμείνουν, θα γίνει επίσης ο άρχοντας του κόσμου.

Η εκπληκτική προφητεία φαίνεται να εκπληρώνεται καθώς η Ρωσία και η Κίνα στηρίζουν τον Nicolas Maduro, προειδοποιώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην «εισβάλουν» στη Βενεζουέλα.

Η Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Ονδούρα, την Παραγουάη και το Περού υποστηρίζουν την άποψη του Donald Trump, ενώ η Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία, δήλωσε το Σάββατο ότι αναγνωρίζει επίσης τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Juan Guaido, αυτός θα ειναι ο προσωρινός πρόεδρος, αν ο Maduro δεν προκηρύξει εκλογές σε οκτώ ημέρες.

Αυτό είναι το τέλειο σενάριο για την εκπλήρωση των προφητειών της Baba Vanga για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο κατώφλι του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου
Για να κατανοήσουμε αυτή τη σύγκρουση που έχει ήδη περάσει τα σύνορα, πρέπει να πάμε πίσω στο 2018, όταν ο Nicolás Maduro ανακηρύχθηκε πρόεδρος, ωστόσο, οι εκλογές θεωρήθηκαν άκυρες.

Και νωρίτερα αυτό το έτος, τα αποτελέσματα ακυρώθηκαν από την Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας και από τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιντο, ο οποίος διακήρυξε τον εαυτό του προσωρινό πρόεδρο (!).

Οι συνέπειες αυτής της κρίσης προκάλεσαν διαμαρτυρίες μεταξύ του πληθυσμού και μια άνευ προηγουμένου σύγκρουση στη διεθνή κοινότητα.
Ο Guaido ανακήρυξε τον εαυτό του προσωρινό πρόεδρο, και υποστηρίζεται από την Ουάσιγκτον και ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής, και έχει οδηγήσει τον Maduro να μην έχει καλές σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ στις ΗΠΑ, τον Καναδά,και πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, την Αυστραλία και το Ισραήλ υποστηρίζουν Guaido, η Ρωσία, Κίνα Βολιβία,Ουρουγουάη, το Μεξικό, το Ιράν και η Βόρεια Κορέα υποστηρίζουν τον Maduro.

Επιπλέον, η Ρωσία έχει κατηγορήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της Βενεζουέλας και προειδοποίησαν να μην γίνει αμερικανική στρατιωτική παρέμβαση. Ο λόγος για τη στήριξη της Ρωσίας είναι ότι αν ανατραπεί ο Maduro, θα υπάρξει ένα σοβαρό γεωπολιτικό και οικονομικό πρόβλημα για τη Μόσχα. Η Κίνα, η Ρωσία έχουν γίνει ισχυρός σύμμαχος του Καράκας, προσφέροντας οικονομική, στρατιωτική και πετρελαϊκή βοήθεια.

«Θεωρούμε ότι η προσπάθεια να ανατραπεί η κυρίαρχη αρχή στη Βενεζουέλα ειναι αντίθεση και παραβιάζει τους κανόνες και τις αρχές του διεθνούς δικαίου», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Πρόσθεσε επίσης ότι η Ρωσία δεν είχε λάβει κανένα αίτημα για στρατιωτική βοήθεια από τη Βενεζουέλα, αλλά δεν ήθελε να διευκρινίσει πώς θα απαντούσε αν το έκανε. Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει υποβάλει επίσημη καταγγελία σχετικά με το πώς παρεμβαίνει η Ουάσιγκτον στην τύχη άλλων εθνών χρησιμοποιώντας μια καλά προετοιμασμένη στρατηγική για την ανατροπή μιας κυβέρνησης.

Αλλά το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχει κάνει ένα ακόμα βήμα σε αυτή τη σύγκρουση: έχει ενημερώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην παρέμβουν στρατιωτικά, καθώς θα προκαλέσουν νέα αιματοχυσία..

"Προειδοποιούμε ενάντια σε τέτοιου είδους προθέσεις με καταστροφικές συνέπειες", δήλωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Αρχικά, η παρουσία ξένων στρατευμάτων στο έδαφος της Βενεζουέλας θα προκαλέσει μακρύ και αιματηρό εμφύλιο πόλεμο. Και πάλι, όπως συνέβη στο παρελθόν, αυτή η σύγκρουση θα χρησιμεύσει ως δικαιολογία σε αυτούς που υποστηρίζουν το Guaido όπως έγινε και στην Λιβύη και στη Σύρια ,και να ξεκινήσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο.

Αν οι προφητείες της Baba Vanga γίνουν στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα του πόλεμου θα είναι ότι η Ρωσία θα είναι η μόνη υπερδύναμη στον κόσμο.

Αλλά το χειρότερο από όλα δεν είναι ότι ο κόσμος κατακτάται από τη Ρωσία, αλλά ότι θα πάψει να υπάρχει. Όπως πρόβλεπε η Vanga, η Ευρώπη θα παραμείνει «σχεδόν άδεια» και θα καταστεί ένα απόβλητο μέρος για οποιαδήποτε μορφή ζωής.

Αν και πρέπει να πούμε ότι υπάρχει και μια άλλη ολέθρια πρόβλεψη της Vanga ότι ο κόσμος θα πάψει να υπάρχει, αυτό δεν θα συμβεί μέχρι το 51ο αιώνα, πιο συγκεκριμένα θα είναι το έτος 5079.

Είμαστε στο κατώφλι του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου;

© AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Κοιτά που θα βγή και ο Λιακόπουλος αληθινός!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications