Μουσουλμάνοι κατά του γερμανικού υπ.Εσωτερικών που σέρβιρε χοιρινά λουκάνικα σε συνέδριο για το Ισλάμ
Μουσουλμάνοι κατά του γερμανικού υπ.Εσωτερικών που σέρβιρε χοιρινά λουκάνικα σε συνέδριο για το Ισλάμ

To βαρέλι του μαρξισμού δεν έχει πάτο, αφού έκανα αποικισμό εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην Γερμανία από την εποχή 50 Τούρκων , και από 30 εκ που ηταν την εποχή του 1930 έφτασαν τον αλλόφυλο πληθυσμό σε 80 εκατομμύρια.

Έχεις και τους νεοέλληνες να λένε επι χρονιά οτι οι ναζι επιβάλουν μετρά στην Ελλαδα όπως τους λένε οι μαρξιστές και το πιστεύουν οι περισσότεροι τόσο ηλίθιοι ειναι.. .

Ένα βήμα πριν η σαρία γίνει νόμος οι μουσουλμάνοι κάνουν και υποδείξεις :Σάλο έχει προκαλέσει η γκάφα του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών να σερβίρει χοιρινά λουκάνικα, κατά τη διάρκεια συνεδρίου για το Ισλάμ.Σύμφωνα με το BBC, τα συγκεκριμένα λουκάνικα ονομάζονται «λουκάνικα του αίματος», καθώς εμπεριέχουν αίμα χοίρου, μπέικον και χοιρινό κρέας.

Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, προκειμένου να… προλάβει τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων, που ήδη, όμως, έκαναν τον γύρο των social media. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Τουντσάι Οζνταμάρ προφανώς Τούρκος και μουσουλμάνος αναρωτήθηκε «ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει το υπουργείο».

Η ηγεσία του υπουργείου, όπως είναι φυσικό, αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, παρότι όπως υποστήριξε, ο μπουφές προσέφερε πολλαπλές επιλογές, όπως χαλβάς, χορτόπιτες, πιάτα με κρέας, πιάτα με ψάρι.

Και εδώ τι γράφουν οι τουρκογερμανοι:

Τον περασμένο Μάρτιο, ο υπουργός Εσωτερικών είχε δηλώσει ότι «το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία».

Πολύ αργά για δάκρυα, οχι μονο για την Γερμανία αλλα για όλη την Ευρώπη και οπού υπάρχουν καυκάσιοι..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications