«Παγώνουν» τα γυρίσματα του «Top Gun 2»: Ο Τομ Κρουζ πρέπει να εκπαιδευτεί σε μαχητικά αεροσκάφη.
«Παγώνουν» τα γυρίσματα του «Top Gun 2»: Ο Τομ Κρουζ πρέπει να εκπαιδευτεί σε μαχητικά αεροσκάφη.

O κορυφαίος ηθοποιός θα... υποστεί εντατικά μαθήματα στο πιλοτάρισμα μαχητικών αεροσκαφών, έτσι ώστε στα νέα απαιτητικά πλάνα να είναι ή τουλάχιστον να δείχνει σπεσιαλίστας.

Ήταν μόλις 24 ετών, όταν το «Top Gun» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, το 1986. Και 32 χρόνια μετά, μοιάζοντας να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω του, ο Τομ Κρουζ ενσαρκώνει ξανά τον Μάβερικ στο σίκουελ της θρυλικής ταινίας «Top Gun» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζόζεφ Κοσίνσκι ("Oblivion").

Το σίκουελ της ταινίας θα είχε κάνει πρεμιέρα πριν μερικά χρόνια, ωστόσο ο σκηνοθέτης της, Τόνι Σκοτ, που «υπέγραψε» και την ταινία του '86, αυτοκτόνησε το 2012. Ωστόσο, αναμένεται στις αίθουσες στις 26 Ιουνίου 2020.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», τα γυρίσματα της ταινίας «παγώνουν» μέχρι νεωτέρας, καθώς ο κορυφαίος ηθοποιός θα... υποστεί εντατικά μαθήματα στο πιλοτάρισμα μαχητικών αεροσκαφών, έτσι ώστε στα νέα απαιτητικά πλάνα να είναι ή τουλάχιστον να δείχνει σπεσιαλίστας. Κατά τις ίδιες πηγές, με αυτή την εξέλιξη τα γυρίσματα μπορεί να καθυστερήσουν μήνες.

Πληροφορίες απο τον κύκλο του σχολιάζουν: «Ο Τομ έχει ήδη δίπλωμα, αλλά δεν κατέχει ακόμη δίπλωμα για μαχητικά αεροσκάφη, και τώρα κάνει μαθήματα για αυτό. Φυσικά, δεν θα κάνει όλες τις σκηνές, γιατί είναι επικίνδυνο, αλλά θα συμμετέχει σε πολλές λήψεις. Δεν θα ήθελε κανείς να θέσει τον πρωταγωνιστή του σε μεγάλο κίνδυνο».

Η παραγωγή δεν θέλει να... τραβήξει η καθυστέρηση των γυρισμάτων, αλλά ο Τομ επιμένει στην τελειομανία του. Δεν γίνεται να μην αναφερθεί, ότι ακόμη και ο τωρινός συμπρωταγωνιστής του, έχει δηλώσει δημόσια ότι ο Τομ είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία για τόσο ριψοκίνδυνα σπορ... «Είμαστε και φίλοι, αλλά εκτιμώ ότι θα ήταν πιο φρόνιμο και ασφαλές τις επικίνδυνες σκηνές να τις κάνουν οι ειδικοί και όχι ο πρωταγωνιστής», έχει αποκαλύψει ο Ving Rhames.

Στη δεύτερη ταινία θα πρωταγωνιστήσει και ο Βαλ Κίλμερ, ξανά στο ρόλο του Τομ 'Iceman' Καζάνσκι. Πέρυσι, ο Κίλμερ είχε αποκαλύψει ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα. Ωστόσο, το καλοκαίρι, ο Τομ Κρουζ, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του Mission Impossible: Fallout, είχε ενημερώσει τους θαυμαστές τους ότι ο συμπρωταγωνιστής του ήταν καλά και ότι θα συνεργάζονταν ξανά.

Στο εντυπωσιακό καστ του σίκουελ του Top Gun συμμετέχουν οι Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Εντ Χάρις και Γκλεν Πάουελ.Για την ιστορία το πρώτο Top Gun, σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ, γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, με συνολικές εισπράξεις 353,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μάλιστα έλαβε 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας εκείνο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού με το ανεπανάληπτο «Take my Breath Away» των Berlin, το οποίο απέσπασε και Χρυσή Σφαίρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications