Στραγγάλισε και πέταξε στους θάμνους πανέμορφο μοντέλο επειδή αρνήθηκε να το κάνουν (vid)
Στραγγάλισε και πέταξε στους θάμνους πανέμορφο μοντέλο επειδή αρνήθηκε να το κάνουν (vid+pics)

Θύμα στυγερής δολοφονίας από έναν 19χρονο επειδή αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις σ!ξουαλικές του ορέξεις έπεσε ένα πανέμορφο μοντέλο στην Ινδία.

Η 20χρονη Mansi Dixit γνώρισε το δολοφόνο της μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, καθώς ούτε που μπορούσε να φανταστεί πως το φαινομενικά «αθώο» ραντεβού θα ήταν το τελευταίο της.

Είχε μόλις επιστρέψει στο Μουμπάι όπου διέμενε, μετά από επίσκεψη στο χωρίο καταγωγής της, το Ρατζαστάν. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο 19χρονος Muzammil Sayyed, είχε μετακομίσει στο Μουμπάι από το Χαϊντεραμπάντ, στα νότια της χώρας.

Μετά από σύντομη συνομιλία μέσω μηνυμάτων, κανόνισαν να τα πουν από κοντά την επομένη. Τα πράγματα ωστόσο πήραν εφιαλτική τροπή για την Mansi όταν πήγε σπίτι του νεαρού, αλλά αρνήθηκε να κάνουν σ@ξ.

Σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, τη χτύπησε με ένα σκαμπό στο κεφάλι, ωστόσο «τρομοκρατήθηκε» βλέποντάς την να χάνει τις αισθήσεις της και προσπάθησε να τη συνεφέρει, ρίχνοντάς της νερό στο πρόσωπο.

Η άτυχη γυναίκα ξαναβρήκε τις αισθήσεις της, ωστόσο ο Muzammil «κυριεύτηκε» γρήγορα από πανικό, πιστεύοντας ότι η μητέρα του θα επέστρεφε σπίτι από στιγμή σε στιγμή.

Τότε πήρε ένα σχοινί και τη στραγγάλισε, ενώ κάλεσε και ταξί για να μεταφέρει το πτώμα της. Το άψυχο σώμα της όμορφης νεαρής βρέθηκε μάλιστα χάρη στον ταξιτζή, ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε στραβά βλέποντας τον 19χρονο να κουβαλά μια τεράστια σακούλα σκουπιδιών.

Όταν τον άφησε στο σημείο που του ζήτησε, εκείνος δεν έφυγε, αλλά κρύβοντας μέσα του το δαιμόνιο ενός ντετέκτιβ, κρύφτηκε και είδε τον Σαγιέντ να κρύβει τη σακούλα σε κάποιους θάμνους.Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία, η οποία δεν ήταν και πολύ δύσκολο πλέον να εξιχνιάζει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications