Η σημερινή Ελλάδα μάχιμες όλες: «Δραματικές» στιγμές για την παίκτρια του GNTM(ΒΙΝΤΕΟ)
Η σημερινή Ελλάδα μάχιμες όλες!!! οι δεν άντρες ειναι ακόμα χειρότεροι : «Δραματικές» στιγμές για την παίκτρια του GNTM(ΒΙΝΤΕΟ)

Για γέλια και κλάματα ειναι οι σημερινοί νεοέλληνες σε όλους τους τομείς! αρκεί να δει κανένας απόγονος των αρχαίων που δεν έχει χάσει την βιολογική ταυτότητα του,τι σχολιάζουν στο youtube η τι σελίδες διαβάζουν οι φερόμενοι ως απόγονοι των αρχαίων με "καθαρό ελληνικό DNA" όπως ισχυρίζονται η τους έμαθαν.. Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι ειναι απόγονος των αρχαίων ειναι το μονο εύκολο, το δύσκολο ειναι να έχει και το χαρακτήρα των αρχαίων.

Έδιωξαν την απόγονο των αρχαίων Σπαρτιατών/Vikings από το Next Top Model και «Λύσσαξαν» για ψυχολογικά!! και όλες που πήγαν εκεί λίγο-πολύ ήξεραν τι θα αντιμετωπίζουν..

Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο που βρήκαμε στο youtube σχολίασε μια:Ντροπή και αίσχος! Έδιωξαν μια κούκλα επειδή είχε ένα ψυχικό τραύμα, η δε Καγιά έδειξε απίστευτη αναλγησία και το έπαιζε και ψυχολόγος! Αυτό σηκώνει μήνυση. Ας επέμβει εισαγγελέας!

Τι ψυχικό τραύμα και πράσινα άλογα μαντάμ;να επέμβει εισαγγελέας λέει!! σιγά μην επέμβουν και οι ειδικές δυνάμεις! αυτά τα άτομα ζουν ανάμεσα μας και θεωρούνται μορφωμένοι!να το ξεπεράσει ντροπιάζει τους προγονούς της εκτός και αν δεν ειναι καθαρή, που σίγουρα δεν ειναι και ιδού τα αποτελέσματα,όσοι ειναι νοήμονες κατάλαβαν σε ποια αναφερόμαστε!

Άλλη εδώ: Ένα… δράμα έζησε η παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Στεριανού, όταν έμαθε ότι έπρεπε να κάνει το μαλλί της όπως της Ριάνα, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου!

Στην αρχαία Ευρώπη και Αρχαία Σπάρτη οι γυναικες ήσαν μάχιμες με την καλή έννοια, και ταυτόχρονα αγαθές ουδεμιά σχέση με τις σημερινές στην πλειοψηφία τους...

Οι δεν άντρες ειναι ακόμα χειρότεροι: μαμούχαλοι, λαμόγια μαμάκηδες κοπρίτες ψευτομάγκες και ο νους τους στην απατεωνιά στην πλειοψηφία τους: Το όλο σκηνικό θύμισε πριν χρονιά όταν ήρθαν οι μεταθέσεις σε νεοσυλλέκτους, άλλοι έβαζαν τα κλάματα άλλος έπαιρνε τηλέφωνα να τον πάνε κοντά στην μαμά του και ούτω καθεξής,και αυτά τα ίδια άτομα έξω το έπαιζαν μάγκες, νεοέλληνες τι να πεις?

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications