Ψευδό-ειδικοι  και μισάνθρωποι ετοιμάζουν την επόμενη ψευδό-πανδημία   μεσώ γρίπης

Τον κώδωνα του κινδύνου χτυπά η "διεθνής επιστημονική κοινότητα", δηλαδη μια συμμορια του Γιαχβε που ουδεμια σχεση έχει με την επιστημή και η οποια το μεσαιωνα εκαιγε στην πυρα τους πάντες και αν δεν εχαναν τον ελεγχο γυρω στο 1850 ακομα με καρα και αλογα θα ηταν ο κοσμος μαλιστα ελεγαν τρελους αυτους που μιλουσαν ακομα για αεροπλανα και πως ειναι ψυχακιδες (τοτε δεν ειχαν βγαλει τις μασονικες λεξεις συνομοσιες και θεωριες κτλ) και ελεγαν πως τιποτα πιο βαρη απο τον αερα δεν μπορει να πεταξει μεταξυ αλλων! .

Εκφράζοντας την εκτίμηση πως την επόμενη ψευδο-πανδημία θα προκαλέσει κάποιος από τους ιούς που ευθύνονται για την γρίπη χαχαχα! αφου δεν εχει προκαλεσει καμια πανδημια 2 αιωνες τωρα η γρίπη θα τον κανουν αυτοι να προκαλεσει δηθεν! . Η πεποίθησή των ψευδο-επιστημόνων που απλα παπαγαλιζουν οτι λεει λενε τα βιβλια πως οι ιοί της γρίπης συνιστούν την μεγαλύτερη απειλή, οφείλεται στο γεγονός ότι μεταλλάσσονται ασταμάτητα και καλα...

Στη νέα διεθνή ψευδο-έρευνα δηλαδη μαζεψαν ολα τα goim ως ειδικους να λενε τα γνωστα παραμυθια, συμμετείχαν 187 "ειδικοί" στις λοιμώξεις από 57 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Οι μισανθρωποι ζήτησαν από τους ψευδο-ειδικούς στις λοιμώξεις να κατατάξουν 14 ιούς ως προς την δυνατότητά τους να προκαλέσουν πανδημία. Ακόμη, τους ζήτησαν να προτείνουν ένα επιπλέον πιθανό παθογόνο ωστε να δουν οι μισανθρωποι με τι ιο να κανουν την επομενη ψευδο-πανδημια τους .

Από τα αποτελέσματα προέκυψε, πως οι ιοί της γρίπης έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία. Οι 147 από τους συμμετέχοντες (ποσοστό 78,6%) τους κατέταξαν στις πρώτες θέσεις του σχετικού πίνακα (από την 1η έως την 4η) μισαθρωποι: ωραια ιδεα να φτιαξουμε με την γρίπη την επομενη ψευδο-πανδημια μας, φωτο απο συγγενεις τους εκει στην περιοχη 51 που επι 100 ετη φτιαχνουν ιους να ξεπαστρεψουν ολες τις αλλες φυλες και να μεινουν μονο οι δικες τους στην Γη και το σχεδιο ηδη εχει αργησει, ο PHIL SCHNEIDER που δεν ηξερε τι παιζει με φυλες ελεγε πως μεχρι το 2035 θα εχουν ξεπαστρεψει πολλους οσο το ποπολο περιμενει εισβολη απο εξωγιηνους οπως σε ταινιες (ετσι νομιζουν ως υλιστες που ειναι ολοι) ενω ηδη ζευγαρωνουν με ερπετα οι γυναικες τους , ετσι βαλε ποσοι θα πανε αδιαβαστοι απο τα μπολια τους στα επομενα 10 ετη και ποσοι θα πανε αδιαβαστοι με την νεα ψευδο-πανουκλα που ετοιμαζουν τι θα μεινει? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications