Εντολή Τραμπ: «Κλείστε μέσα τον Σόρος»
Εντολή Τραμπ: «Κλείστε μέσα τον Σόρος»

Την στιγμή που στην Ελλάδα δεχόμαστε λεφτά από τον Σόρος, καθώς όπως αποκάλυψαμε, ο αρχιερέας της ΝΤΠ χρηματοδοτεί, Δήμους, ΛΟΑΤΚΙ και σκοπιανές οργανώσεις, ο Ν. Τραμπ περνάει στην αντεπίθεση και ζητάει εμμέσως να μπει στη φυλακή ο ουγγροερβραίος μεγαλοεπιχειρηματίας.

Την εκστρατεία κατά του δισεκατομμυριούχου Σόρος φαίνεται, πως ενθαρρύνει ο Αμερικανός πρόεδρος Ν. Τραμπ, ο οποίος μάλιστα επικρότησε το δημοφιλές το τελευταίο διάστημα σύνθημα: «Κλείστε τον μέσα», που αναφέρεται στον ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο. Στην ουσία ο Ν. Τραμπ δίνει εντολή να μπει φυλακή, ή να περιοριστούν οι μαύρες επιχειρήσεις του Σόρος

Να σημειωθεί ότι, ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται «πυρά» από μερίδα δημοσιογράφων πως, με τη ρητορική του ενθαρρύνει την πολιτική βία στις ΗΠΑ μετά και την αποστολή των τρομοδεμάτων ενώ αποδέκτης ενός εξ αυτών ήταν και ο Σόρος

Μιλώντας σε ένα συντηρητικό ακροατήριο στην Ουάσινγκτον, που διέκοπτε την ομιλία του Trump με συνθήματα κατά του δισεκατομμυριούχου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ασπάστηκε και ο ίδιος το εν λόγω σύνθημα.

Στην ομιλία του ο Τραμπ επέκρινε πολλούς ξένους εταίρους των ΗΠΑ για το εμπορικό έλλειμμα της χώρας του ενώ έστρεψε τα βέλη του προς τους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, όπως ο ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος.

Υπενθυμίζεται, πως ο Σόρος πολλάκις έχει καταφερθεί εναντίον της κυβέρνησης Trump, χαρακτηρίζοντάς την ως μεγάλο κίνδυνο για τον κόσμο ενώ έχει προβλέψει, πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα κερδίσει μία δεύτερη θητεία.

Ο Σόρος ήταν από τους βασικότερους χρηματοδότες της προεκλογικής εκστρατείας της Hillary Clinton στις προεδρικές εκλογές του 2016, δαπανώντας περί τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε κατά την ομιλία του, πολλές φορές το σύνθημα «Πρώτα η Αμερική», το οποίο έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις από τον Soros,και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας στην αμερικανική επικράτεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications