Ανατροπή στο έγκλημα της Περαίας: Σκότωσε τη γυναίκα που τον είχε σαν παιδί της
Ανατροπή στο έγκλημα της Περαίας: Σκότωσε τη γυναίκα που τον είχε σαν παιδί της

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας στην Περαία με δράστη νεαρό. Ο 24χρονος που συνελήφθη για το έγκλημα της 77χρονης δεν ήταν απλώς ένας γείτονας.

Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο του, η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν σχέση σχεδόν οικογενειακή αφού η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να μαγειρεύει και να προσέχει τον 24χρονο. Οι δύο τους έμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλο όροφο.

Το Σάββατο, ο 24χρονος επισκέφτηκε την 77χρονη και παρήγγειλαν φαγητό για να δειπνήσουν. Είχαν καλέσει και μια ακόμη γειτόνισσα η οποία ωστόσο αρνήθηκε την πρόσκληση.

Ηταν η γυναίκα που λίγο αργότερα άκουσε φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία.

«Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω»
Η γειτόνισσα αυτή μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω. Υποθέσαμε ότι μπορεί να έχει γίνει και το κακό, πήραμε την αστυνομία. Δεν έδειχνε ότι θα έκανε τέτοιο έγκλημα, ήταν ήσυχος».

Η 77χρονη μαγείρευε καθημερινά για τον νεαρό και τον φρόντιζε σαν να ήταν δικό της παιδί από τότε που έχασε τους γονείς του.Ο νεαρός μετά τον φόνο κρυβόταν στη γειτονιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 24χρονος συνελήφθη και ομολόγησε.

 

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications