Τα Γκοϊμ προκάλεσαν επεισόδια στο ΟΑΚΑ!Σύγκρουση  “οπαδών” με αστυνομία
Τα Γκοϊμ προκάλεσαν επεισόδια στο ΟΑΚΑ!Σύγκρουση  “οπαδών” με αστυνομία

Γκοϊμ! δηλαδή ανθρωπόμορφα χρήσιμα ζώα όπως λένε και οι Οβριοί που δημιούργησε ο Γιαχβέ,(δεν έχουν καν κοινή καταγωγή όλοι οι άνθρωποι ) πρόκειται για κατώτερα άτομα που λειτουργούν όπως τα ζώα,σαν να πήρες μια ψυχή ζώου και την έβαλες σε άνθρωπο, αυτά τα πειράματα έκαναν στην αρχαιότητα οι εξωγήινοι και είχε γεμίσει ο τόπος τέρατα μεχρι να φτιάξουν "ανθρώπους" .

Αυτή η ράτσα βάρβαρων έκανε εισβολές στην Ευρώπη επι αιώνες, και σημερα ειναι αναμεσα μας!!και αφού λειτουργούν όπως τα ζώα ότι τα μάθεις και όπως τα μάθεις τους γίνεται βίωμα και δόγμα, όσα πτυχία και να τους δώσουν πάλι ζώα μείνουν, αυτή ειναι η προέλευση πολλών ελληνόφωνων και σε όλη την Ευρώπη πια, με κάτι τέτοια καταλαβαίνεις ότι πολλοί ελληνόφωνοι οχι μονο δεν ειναι καυκάσιοι άλλα ειναι και βάρβαροι γιαυτό έγινε έτσι η χώρα.

Εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε στρατό βάρβαρων όπως και έγινε σφάζοντας ως άγρια θηρία, από αυτή την βάρβαρη ράτσα έγιναν κομμουνιστές(γιαυτό εξάλλου δεν υπάρχει εφευρέτης κομμουνιστής) και έκαναν σφαγές καυκάσιων ανεξάρτητου χωράς για να επικρατήσει η φυλή τους!κανένας Έλληνας(καυκάσιος) δεν έγινε κομμουνιστής γιατί άραγε?

Οι βάρβαροι που έλεγαν κάποτε σήμερα ειναι ανάμεσα μας μπορείτε να τους βρείτε παντού και ξεχωρίζουν από την βάρβαρη συμπεριφορά τους παντού, γιαυτό έγινε έτσι ο κόσμος! ένας κόσμος με μονο τέτοιους ειναι η χαρά των Οβριών εύκολα χειραγωγήσιμος και έχουν κοινά,αυτός ειναι ο λόγος που έσφαζαν καυκάσιους σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου συνόρων.

Όλο το παραπάνω κείμενο ηταν μονο ο πρόλογος για να βάλουμε αυτό :

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν με την αστυνομία έξω από το πέταλο των οργανωμένων.

Είναι τυχαίο που πολλοί φανατικοί οπαδοί ειναι και φανατικοί κομμουνιστές? τους βλέπουμε σε σελίδες facebook που ειναι και ποδοσφαίρου και κομμουνιστικές ταυτόχρονα, για πείτε σε φανατικούς οπαδούς για εθνικισμό η υπέρ της λεγόμενης Χούντας να δείτε πως θα εκδηλωθούν αμέσως λέγοντας την γνωστη καραμέλα που τους έχουν μάθει που δεν σημαίνει τίποτα: φασίστα ουγκ! όσοι ποδοσφαιρόφιλοι θίγονται με το άνωθεν κείμενο μάλλον έχουν την "μύγα" ...

Το να βλέπεις "οπαδούς" να σφάζονται μεταξύ τους η να προκαλούν επεισόδια για ομάδες που δεν έχουν καν κανένα όφελος καταλάβεις ότι ο κόσμος έχει γεμίσει Γκοϊμ... Όσοι θέλουν να νιώθουν ίσοι με αυτούς πρόβλημα τους. Ο νοών νοείτω.......... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications