Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του Πολ Γουόκερ - Τι αποκάλυψε η μητέρα του

Ο ηθοποιός Πολ Γουόκερ σκοτώθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2013 όταν η Porsche Carrera GT την οποία οδηγούσε ο φίλος του Ρότζερ Ρόντας, προσέκρουσε σε κολώνα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Πέντε χρόνια μετά, η μητέρα του Σέριλ Γουόκερ μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε ότι ο γιος της θα είχε γλιτώσει αν δεν είχε λάβει ένα SMS, το οποίο του υπενθύμισε ότι έπρεπε να παρευρεθεί στο εν λόγω event.

«Το παιδί μου θα έμενε σπίτι, αν δεν δεχόταν το γραπτό μήνυμα που του θύμισε ότι ήταν καλεσμένος σε ένα event, φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα θύματα του Τυφώνα Haiyan, στις Φιλιππίνες. Το πρωί εκείνης της ημέρας καθόταν στην κουζίνα με την 15χρονη κόρη του, Meadow, σε διάλειμμα των γυρισμάτων για το Furious 7.

Συμφώνησαν να αγοράσουν το απόγευμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το στολίσουν. Είχε ξεχάσει τελείως, ότι είχε να πάει κάπου, ώσπου έλαβε ένα SMS και μας είπε πως έπρεπε να φύγει», ανέφερε.

Όταν τελείωσε το event ο Πολ Γουόκερ και ο φίλος του βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Η μητέρα του ηθοποιού συγκινεί μιλώντας για τον γιο της στο ντοκιμαντέρ «I Am Paul Walker», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications