Αναβλήθηκε η δίκη για την δήθεν επίθεση στον Κωνσταντινέα – δεν υπάρχουν μάρτυρες να υποστηρίξουν αυτά που λέει μαζί με όλο το σινάφι του
Αναβλήθηκε η δίκη για την δήθεν επίθεση στον Κωνσταντινέα – δεν υπάρχουν μάρτυρες να υποστηρίξουν αυτά που λέει μαζί με όλο το σινάφι του

Ελεύθεροι οι 8 κατηγορούμενοι

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας "ξυλοκοπήθηκε" το απόγευμα της Κυριακής (23-09-2018) στην Καλαμάτα, από οπαδούς της τοπικής ομάδας άλλα όλες οι αριστερές σελίδες έλεγαν από ακροδεξιούς , σαν από θάμα απο το πολύ ξύλο που έφαγε δεν είχε ούτε μια γρατσουνιά.

Αναβλήθηκε, λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη των οκτώ ατόμων που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Όπως ανακοινώθηκε από την έδρα, η νέα δίκη ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου και στην συνέχεια οι οκτώ κατηγορούμενοι αφέθησαν ελεύθεροι.

Συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα
Στο μεταξύ, με αφορμή την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα, η νομαρχιακή επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 5:00 το απόγευμα, στην Καλαμάτα, όπου θα μιλήσουν ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και οι βουλευτές Πέτρος Κωνσταντινέας και Γιώτα Κοζομπόλη.

Όταν βλέπεις όλα τα γνωστά κόμματα να λένε ότι και οι αριστεροί, και να τρέχουν να βγάλουν ανακοινώσεις υπέρ του Κωνσταντινέα χωρίς καν καμιά απόδειξη ότι έφαγε ξύλο, στα αλήθεια περιμένεις να σε σώσουν ? οι αριστεροι ειναι ικανοί να προκαλέσουν οι ιδιοι καυγά για λένε μετά για φασίστες !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications