Σάλος με δασκάλα που έκανε με δύο μαθητές την ίδια νύχτα

«Αχόρταγη» φαίνεται πως ήταν παντρεμένη δασκάλα λυκείου στις ΗΠΑ η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε σ@ξ με τέσσερις διαφορετικούς μαθητές της, και μάλιστα με δύο από αυτούς… την ίδια νύχτα.

Η 25χρονη Jessie Lorene Goline βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της σ@ξουαλικής κακοποίησης πρώτου βαθμού για τις επαφές που είχε με τα τέσσερα αγόρια, τα οποία προσέγγιζε η ίδια μέσω μηνυμάτων και τα προσκαλούσε στο διαμέρισμά της για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της.

Τρεις από τους έφηβους μαθητές πήγαιναν στο λύκειο Marked Tree, όπου δίδασκε η νεαρή δασκάλα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2016, όταν και απολύθηκε λόγω της έντονης φημολογίας που υπήρχε για τις «εξωσχολικές» της δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαθητών, η Goline επικοινωνούσε με τους μαθητές με γραπτά μηνύματα τα οποία προοδευτικά γίνονταν όλο και πιο τολμηρά. Ένας από τους εφήβους κατέθεσε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η Goline του έστειλε sms καλώντας τον στο διαμέρισμά της, λέγοντάς του ξεκάθαρα ότι ήθελε να κάνουν έρωτα.

Ένας άλλος μαθητής περιέγραψε πως η δασκάλα τον πήρε με το αμάξι της από το σχολείο και τον οδήγησε στο σπίτι της, όπου έκαναν σ@ξ δύο φορές. Την ίδια νύχτα, όπως αποκάλυψε ο νεαρός, ένας άλλος φίλος του από άλλο σχολείο επισκέφθηκε την «αχόρταγη» δασκάλα στο διαμέρισμά της, και έκανε έρωτα και μ’ εκείνον.

Στην περίπτωση του τέταρτου έφηβου, η Goline φέρεται να του έστελνε τολμηρές φωτογραφίες που έδειχναν την ίδια να ποζάρει υπαινικτικά με εσώρουχα.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, μετά τη σύλληψή της, η 25χρονη ομολόγησε στις Αρχές ότι είχε κάνει σ@ξ με τους τέσσερις μαθητές, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι, τουλάχιστον στην περίπτωση του ενός νεαρού, πίστευε ότι ήταν άνω των 18 ετών.

Η δίκη της νεαρής δασκάλας έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου και, εφόσον βρεθεί ένοχη, η Goline αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10-40 ετών.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications