Το Facebook εξαγοράζει βρετανική εταιρεία για να σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες και να προωθεί αριστερές
Το Facebook εξαγοράζει βρετανική εταιρεία για να σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες και να προωθεί αριστερές

Για αντιμετωπίσει τις ψεύτικες ειδήσεις τάχα! λοιπόν το παραμύθι αυτό με τα fake news ειναι από αριστερούς κήρυκες του ψεύδους , έχουμε λίστα με δήθεν έγκυρες αριστερές πήγες που κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων και παραχάραξη της ιστορίας μόνιμος.

Και το πασάρουν στην μαζα κάπως έτσι οι κήρυκες του ψεύδους μιλάνε για fake news:

Τη βρετανική εταιρεία Al ετοιμάζεται να εξαγοράσει η Facebook, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες αντιμετώπισης του φαινομένου των ψευδών ειδήσεων.

Η απόκτηση της λονδρέζικης εταιρείας, έναντι μόλις 30 εκατ. δολαρίων, αποσκοπεί στην ενίσχυση των διαδικασιών ελέγχου της αξιοπιστίας όσων ειδήσεων διακινούνται μέσω της πλατφόρμας του Facebook.

Η Al έχει αναπτύξει ένα ειδικό λογισμικό, γνωστό ως Cape, το οποίο καταφέρνει να εντοπίσει τις ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η απόκτηση της Al συνιστά σημαίνουσα αλλαγή στη στρατηγική του αμερικανικού «κολοσσού» ως προς την αντιμετώπιση των αναληθών κειμένων.

Το ειδικό λογισμικό τι ειναι? βαζουν εκεί τις ιστοσελίδες τους που ελέγχουν αυτοί και όλες οι άλλες πήγες ειναι "αναξιόπιστες" !μέχρι και μασονικές σελίδες έχουν προκειμένου να διασπείρουν παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο και να καταπνίξουν τα ανατρεπτικά site εναλλακτικών ειδήσεων και τα πατριωτικά, γεμάτες αριστερούς και troll (μπορεί να τους πληρώνουν να σχολιάζουν υπέρ) και μασόνους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.

Ως ψεύτικη η είδηση ορίζεται οτι δεν γράφουν στην Βικιπαίδεια τους και οι καθεστωτικές δίκες τους σελίδες, οι εναλλάχτηκες θεραπείες, τεχνολογίες, για εξωγήινους, για δύναμη του νου,μεταφυσικά φαινόμενα,αληθινή ιστορια και οχι ψεύτικη κομμουνιστικη, κάθε τι που λέει κατα των Εβραίων ακόμα και αν τα λένε οι ομοϊδεάτες τους και άπλα το μεταφέρεις, οποιος λέει κατα των εμβολίων και φάρμακων ! οποίος λέει για βότανα, οποιος δεν ακολουθεί την καθεστωτική δικιά τους ψευδο-επιστήμη γενικά, όποιος λέει κατα τον λαθρο και κανουν κάλυψη εγκλημάτων από λαθρο οπού ειναι εφικτό,κτλ κτλ

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμια δίωξη σε αριστερούς για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παραχάραξη της ιστορίας, παράνομες δικτυακές άπατες (antiseo και οχι μονο )και μια σωρεία αδικημάτων..Έχουμε μαζέψει πολλά στοιχειά για την δράση τους για παν ενδεχόμενο. Αναμένουμε να αποκατασταθεί η θέση που είχε η σελίδα τόσο καιρό στην αναζήτηση λόγο αλλαγής από http σε https , σε άλλη περίπτωση ειναι αυτοί η αίτια,όπως και πολεμούν όλες τις ανεξάρτητες "ενοχλητικές" πήγες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications