Κανείς δεν πιστεύει τις μαϊμού δημοσκοπήσεις που δείχνουν τρίτο το κλεφτοΠασόκ

Την στιγμή που η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής καταγράφεται καθημερινά στην κοινωνία, αλλά και στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Κάπα Research, υπάρχουν ακόμη... αμετανόητοι δημοσκόποι -όχι από τους επίσημους και εγκεκριμένους- που επιμένουν να παρουσιάζουν το διαλυμένο απόκομμα του κλεφτοΠασόκ ως τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα.

Ένα τυπικό παράδειγμα μιας τέτοιας μαϊμού δημοσκόπησης δημοσιεύτηκε προσφατα σε καθημερινη εφημερίδα. Αυτές τις στημένες δημοσκοπήσεις φυσικά δεν τις πιστεύει κανείς και δεν πείθουν κανένα!

Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή του λόγου στο σημερινό άρθρο του Χαρβαλιά στο οποίο σημειώνει: "Δεν ξέρω αν τελικά η Νέα Δημοκρατία οδεύει προς την αυτοδυναμία, όπως δείχνουν κάποιες δημοσκοπήσεις (σ.σ. οι ίδιες που δείχνουν και τη Φώφη σε εξωγήινα διψήφια ποσοστά...) αλλά αν τα καταφέρει, θα πρόκειται για παγκόσμιο case study επιβράβευσης της πιο αμήχανης αντιπολιτευτικής στρατηγικής".

Αργά ή γρήγορα θα διεξαχθούν οι εκλογές και θα κάτσει ο κάθε... κατεργάρης δημοσκόπος στον πάγκο του!

xryshaygh.com

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications