Σχεδόν όλα τα  περιβαλλοντικά προγράμματα και αιολικής ενέργειας σήμερα βασίζονται στους Εθνικοσοσιαλιστές (ναζι!)
Σχεδόν όλα τα  περιβαλλοντικά προγράμματα και αιολικής ενέργειας σήμερα βασίζονται στους Εθνικοσοσιαλιστές (ναζι!)

Το παρακάτω άρθρο θα ξινίσει πολλούς άλλα κυρίως τους αριστεριστές οι οποίοι το να μιλάνε για θέματα επιστήμης ιστορίας φυσικής βιολογίας τεχνολογίας κτλ κτλ κτλ ειναι σαν βάζεις έναν παπαγάλο να λέει ότι του έμαθαν και μονο,αυτά τα άτομα πιστεύουν και υιοθετούν ότι τα μάθεις έτσι λειτουργούν, και ότι γνώση απέκτησαν για να παριστάνουν τους "μορφωμένους" δεν ήρθε από την ράτσα τους, καθώς δεν μπορουν να κάνουν ούτε μια μικρή ανακάλυψη η να σκεφτούν κάτι που παρεκκλίνει έξω από αυτά που τους έμαθαν,και δεν ειναι μονο οι αριστεροί έτσι, άλλα οι περισσότεροι τώρα πια, αυτά τα άτομα ανεξάρτητα θέσης δουλειάς και πτυχίων ειναι ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων .

Rupert Darwall's 'Green Tyranny' by Encounter Books: "Σχεδόν όλα τα θέματα του σύγχρονου περιβαλλοντικού κινήματος ηταν προκαθορισμένα" και τα αντέγραψαν από την ναζιστική Γερμανία, και της υποστήριξης της στην αιολική ενέργεια την δεκαετία του 1930.

Rupert Darwall: Αν κοιτάξετε τι είχαν κάνει οι Ναζί κατά τη δεκαετία του 1930, στις περιβαλλοντικές τους πολιτικές, ουσιαστικά κάθε θέμα που βλέπετε στο σύγχρονο περιβαλλοντικό κίνημα, το έκαναν οι Ναζί ήδη το 30. Είναι ιστορικό γεγονός ότι οι Ναζί ήταν το πρώτο πολιτικό κόμμα στον κόσμο που είχε πρόγραμμα αιολικής ενέργειας.

Είναι γεγονός ότι ήταν ενάντια στην κατανάλωση κρέατος και ότι τόσα σιτηρά πήγαιναν για να ταΐσουν τα ζώα παρά για να φτιάξουν ψωμί.

Rupert Darwall:Είναι επίσης γεγονός ότι είχαν το ισοδύναμο κανόνα οικονομίας καυσίμου επειδή είχαν την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη και επομένως βασικά είχαν λίγους ανθρώπους να οδηγούν αυτοκίνητα ... Νομίζω ότι πραγματικά το πιο εξαιρετικό πράγμα που αντιμετώπισα ήταν αυτό το απόσπασμα από τον Adolf Hitler όπου είπε μία φορά: "Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Mε ενδιαφέρει να αλλάξω τον τρόπο ζωής των ανθρώπων." (www.encounterbooks.com)

Ο ναζι εφευρέτης και βιομήχανος Dr. Franz Lawaszeck, είχε την προτεινόμενη λύση στα ενεργειακά προβλήματα της Γερμανίας στη δεκαετία του 1930 ήταν η υιοθέτηση ανεμογεννητριών.

Στο βιβλίο του, γράφει:
Η αιολική ενέργεια,ειναι να χρησιμοποιείς τον άνεμο χωρίς κόστος,σε μεγάλη κλίμακα. Η βελτιωμένη τεχνολογία στο μέλλον δεν θα το κάνει πιο ακριβό από τη θερμική ενέργεια. Αυτό είναι τεχνικά και οικονομικά εφικτό και ανοίγει ένα αρκετά νέο είδος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Το μέλλον του ανέμου δεν είναι πια μικροί ανεμόμυλοι, αλλά πολύ μεγάλοι πραγματικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής. Οι ανεμογεννητικοί πύργοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 m [330 ft] ,όσο υψηλότεροι τόσο το καλύτερο, και ιδανικά με ρότορες διαμέτρου 100 m [330 ft]. Αυτός ο τύπος σκελετού υψηλού κλωβού έχει ήδη κατασκευαστεί με τη μορφή υψηλών ραδιοφωνικών ιστών.

Η εφημερίδα των Ναζί,η Vőlkischer Beobachter , ήταν επίσης ενθουσιώδης για τις προοπτικές αυτής της νέας καθαρότερης ενέργειας. Στην έκθεσή της στις 24 Φεβρουαρίου του 1932, δημοσίευσε μια «συγκλονιστική ομιλία» από έναν ναζί μηχανικό τον Hermann Honnef, του οποίου οι τεράστιες ατσάλινες ανεμογεννήτριες του υποσχέθηκαν να παρέχουν άφθονη φθηνή ενέργεια.

Η πλεονάζουσα ηλεκτρική ενέργεια από τις ανεμογεννήτριες που θα βρίσκονται κατά μήκος της ακτής της θάλασσας, θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή πολύ φθηνού υδρογόνου. Αυτό θα κάνει πολλά προϊόντα λιγότερο δαπανηρά. Τα λιπάσματα θα πέσουν στην μίση τιμή. Η υγροποίηση του άνθρακα για υγρά καύσιμα θα είναι οικονομικά αποδοτική.

Το κόστος μπορεί να μειωθεί από 17 pfennig ανά λίτρο [64 pfennig ανά γαλόνι] σε 7-8 pfennig ανά λίτρο [26-30 pfennig ανά γαλόνι]. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να σωθεί περίπου ένα δισεκατομμύριο Reichsmark*, το οποίο σήμερα πηγαίνει στο εξωτερικό (για την εισαγωγή πετρελαίου). Οι 300.000 εργαζόμενοι στον τομέα της εξόρυξης άνθρακα μπορούν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, 200.000 στα ορυχεία και 100.000 για την υγροποίηση του άνθρακα. Η εξοικονόμηση κόστους θα καταστήσει δυνατή στην καταβολή επιπλέον 400.000 εργαζομένων στη διαδικασία μετασχηματισμού της βιομηχανίας.

Αλλά οι συνεισφορές της ναζιστικής Γερμανίας στη σύγχρονη βιομηχανία δεν σταματούν με γιγαντιαίες ανεμογεννήτριες.Ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της ανθρωπογενής θεωρίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν ήταν άλλος από τον κύριο μετεωρολόγο της ανώτατης διοίκησης της Luftwaffe, Hermann Flohn.Ο Archibald αναφέρει:Το 1941, δημοσίευσε το πρώτο γερμανικό άρθρο σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη, ο τίτλος του οποίου μεταφράζεται ως η δραστηριότητα του ανθρώπου ως παράγοντας κλίματος .

Reichsmark* Η Ναζιστική κυβέρνηση ματαίωσε τα σχεδια στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ! εκδίδοντας το δικό της νόμισμα γνωστό ως μάρκο Ράιχ, Reichsmark (Essai)απαλλαγμένο από τους Διεθνή Χρηματοδότες.Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός απάντησε με παγκόσμιο μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων , κατι γελοίοι ισχυρισμοί ότι τους πλήρωναν μασόνοι, δείχνει ότι η κοινή λογική και το επίπεδο νοημοσύνης αυτών που το πιστεύουν ειναι κάτω από το όριο,άφου βάση κοινής στοιχειώδες λογικής κάτι τέτοιο ειναι εξωφρενικό, γιαυτό έγινε έτσι ο κόσμος, μάλιστα έχουν και "άποψη" για αυτά που δεν ξέρουν .

Όλοι πολύ συχνά κατηγορούν τους ναζι και ότι ξέρουν για αυτούς ειναι από τους αριστεριστές οι οποίοι παριστάνουν και τους έξυπνους, άλλα πότε στην ιστορία δεν είχαν εναν εφευρέτη, ούτε εκαναν κάλο πουθενά, το μονο έκαναν ειναι να σπείρουν το όλεθρο παντού ιστορικά. Να υπενθυμίζουμε σε αυτούς τους ιστορικούς αναλφάβητους και τους αμόρφωτους ηλίθιους με μεταπτυχιακά(και το μονο που ξερουν ειναι να γράφουν, για γράφουν προπαγάνδες εννοείτε ) ποιοι ηταν πραγματικά οι Ναζί που επίσης πρώτοι καθιέρωσαν τις διακοπές, κρουαζιέρες , σύστημα πρόνοιας και έφεραν την τεχνολογική επανάσταση. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications