Ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης στο Μάτι, ψάχνει για τις 9χρονες δίδυμες!
Ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης στο Μάτι, ψάχνει για τις 9χρονες δίδυμες!
x

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (25.07.2018) ο πατέρας των δυο κοριτσιών, Γιάννης Φιλιππόπουλος, αποκάλυψε τη συγκλονιστική υπόθεση μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Είπε πως τα παιδιά είχαν φύγει από το σπίτι του στην Καλλιθέα μαζί με τους γονείς του, Φίλιππο και Σοφία για να πάνε στο εξοχικό τους στη Ραφήνα.

Ξεκίνησαν στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (23.07.2018) και η τελευταία φορά που τους μίλησαν ήταν στις 18:20. Ο κ.Τσούκαλης πάντως μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε εγώ είμαι εδώ γιατί έχω την εντολή από τον Γιάννη Φιλιπόπουλο για τα δύο παιδιά.

Θέλω να σκέφτομαι ότι θα ισχύσει το καλό σενάριο και θα βρεθούν τα δύο αγγελούδια σώα. Το θρίλερ με τη φωτογραφία από το αλιευτικό Αν και ο Γιάννης Φιλιππόπουλος δεν γνωρίζει αν οι γονείς του ζουν, ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι τα παιδιά του σώθηκαν γιατί τα είδε σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα απίστευτο θρίλερ. Και από εκείνη τη στιγμή έχει, μαζί με τη γυναίκα του Ελένη, κινήσει γη και ουρανό για να βρει τα δίδυμα κοριτσάκια του. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το έγκλημα της ΕΛ.ΑΣ. που σκότωσε 81 ανθρώπους! Πως οδήγησαν στον θάνατο και άτομα που δεν ήταν κάτοικοι της περιοχής;

Αρχικά οι γονείς της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο τέλος έφτασαν ακόμα και στο νεκροτομείο στου Γουδή, όπου έδωσαν δείγμα γενετικού υλικού, και πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το θρίλερ πάντως συνεχίζεται.

Ο πατέρας, ο κ. Φιλιππόπουλος ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι ο άνδρας που συνόδευε τα δύο παιδιά στο αλιευτικό μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας, Μάλιστα κατέθεσε στους αστυνομικούς πως τα παιδιά που στέκονταν δίπλα του ήταν τα δικά του, προσθέτοντας πως ίσως μέσα στην αγωνία του να μπερδεύτηκε ο πατέρας των 9χρονων διδύμων.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications