Η KGB συλλαμβάνει ζωντανό εξωγήινο μετά από συντριβή UFO (βίντεο με ζωντανό εξωγήινο τύπου Greys Alien)

Αυτό το βίντεο φέρεται να καταγράφηκε από έναν μυστικό πράκτορα της KGB, ο οποίος κλήθηκε να κινηματογραφήσει μια έρευνα το 1988.

Ο πράκτορας έφτασε σε μια μυστική βάση κάτω από το έδαφος. Μόλις μπήκε στη βάση, παρατήρησε πολλές κλειδωμένες πόρτες, είπε ότι άκουσε ήχους πλασμάτων που δεν ήταν αυτού του κόσμου.

Και οδηγήθηκε στο θάλαμο όπου φυλάσσεται ο εξωγήινος.

Οι άλλοι που ηταν μαζί του έβαλαν προστατευτικές στολές, αλλά τον διαβεβαίωσαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Μόλις εισήλθε στο δωμάτιο στο οποίο κρατείται ο εξωγήινος, άκουσε τον εξωγήινο να μιλάει μέσα στο κεφάλι του τηλεπαθητικά. Ο εξωγήινο του ζητούσε να έρθει σε επαφή με τους ανώτερους του για να τον βγάλουν από τη φυλακή(!)

Το κατά πόσο ειναι αληθινό η όχι το βίντεο ειναι στην κρίση του καθενός, αν διαθέτει κρίση φυσικά το να υιοθετείς οτι σου έμαθαν δεν ειναι κρίση ,επίσης το να λες τα παντα θεωρίες συνωμοσίας όπως σου έμαθαν ειναι σημάδι κατωτερότητας, και ο παπαγάλος αναπαράγει ότι ακούει τι διάφορα έχει από πολλούς που λένε αυτές τις φράσεις οι οποίες ειναι και από την cia?

Ειδικά αυτοί που λένε "τι πίνεις" να ασχοληθούν με θέματα που μπορεί να κατανοήσει η ελάχιστη νοημοσύνη τους και το επίπεδο τους σε "έγκυρες πήγες", που απευθύνονται σε τέτοιους συνήθως! η με το τι χρώμα σουτιέν φόρεσε η Μενεγάκη, η με ποδόσφαιρο( έχουν και "άποψη" μετά, για θέματα που ούτε καν φτάνει το μυαλό τους! δηλαδή άποψη = άγνοια )έχουν και πτυχία και θεωρούνται και μορφωμένοι(!) ,οι περισσότεροι λόγο προπαγάνδας για ευνοήτους λογούς που ούτε καν έχουν διανοηθεί νομίζουν οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι,τόσο μυαλό έχουν! και περιμένουν να βγει εγκάθετος να τους πει αν υπάρχουν! όταν μάλιστα δίνουν βήμα μονο σε δικούς τους,οχι μονο υπάρχουν άλλα ειναι πολλά διαφορετικά είδη! κατά δεύτερο άλλοι λένε:

Μα εχουν τόση τεχνολογία για να έρθουν στην Γη και θα πιαστούν απο τους ανθρώπους?

Ποιος σας είπε οτι ειναι τόσο "έξυπνη" αυτή η φυλή εξωγήινων?,η λεγόμενη και ως Greys Alien, και ότι έφτιαξαν αυτοί την τεχνολογία που διαθέτουν και δεν την έκλεψαν απο άλλες φυλές,ο νοών νοείτω. Τέλος όπως φαίνεται δεν έχουν όπλα.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

Εν έτει 1988, καλείται ειδικός να καταγράψει με κάμερα μια τόσο σημαντική επαφή και το αποτέλεσμα είναι μια λήψη τουλάχιστον κάκιστη και απολύτως ερασιτεχνική. καλό το παραμύθι, ο δράκος πότε βγαίνει?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications