Φονικό στο Μαρούσι: Σκότωσαν τον Θωμά, «έκλεισαν» το Facebook και διέφυγαν στην Αλβανία!
Φονικό στο Μαρούσι: Σκότωσαν τον Θωμά, «έκλεισαν» το Facebook και διέφυγαν στην Αλβανία!

- Καρέ - καρέ το πώς δολοφονήθηκε άγρια στο Μαρούσι ο 19χρονος Θωμάς - Μαζί με φίλους του διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής, πριν δοθεί το μοιραίο -όπως αποδείχθηκε- ραντεβού - Οι τρεις αλβανοί που ήδη καταζητούνται, έφτασαν για να διευθετηθεί ένα χρέος 170 ευρώ που υπήρχε μεταξύ εκείνων και της παρέας του αδικοχαμένου Θωμά -

Τα αίματα άναψαν κι ένας εκ των δραστών έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 19χρονου! - Αμέσως οι δράστες πήγαν στα σπίτια τους, έσβησαν τους λογαριασμούς τους στο Facebook και διέφυγαν στην Αλβανία! - Όλες οι εξελίξεις της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα

Εξιχνιάστηκε μέσα σε διάστημα ενός μήνα η άγρια δολοφονία του 19χρονου Θωμά, που είχε διαπραχθεί τα ξημερώματα της 18 Μαρτίου του 2018, στην κεντρική πλατεία στο Μαρούσι.

Δράστες της άγριας δολοφονίας φέρονται να είναι τρεις Αλβανοί υπήκοοι. Αμέσως μετά το φονικό, “έριξαν” τα προφίλ τους στο Facebook και διέφυγαν στην Αλβανία!

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που εξιχνίασε την υπόθεση, οι δολοφόνοι του 19χρονου Θωμά είναι ηλικίας 23, 24 και 33 ετών αντίστοιχα. Κίνητρό τους, φέρεται να ήταν ένα χρέος της τάξεως των 170 ευρώ. Τα χρήματα αυτά φέρονται να χρωστούσαν οι δολοφόνοι στο Θωμά και σε άλλους δυο φίλους του.

Πώς έγινε η δολοφονία στο Μαρούσι Η παρέα των νεαρών, το βράδυ του Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής, 18.03.2018 ενώ διασκέδαζαν σε μπαρ στο Μαρούσι. Κάποια στιγμή επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους τρεις Αλβανούς και έκλεισαν ραντεβού στην κεντρική πλατεία. Ο σκοπός ήταν να διευθετήσουν το χρέος τους.

Πράγματι λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα, ο Θωμάς με την παρέα του, ανάμεσά τους και η φίλη του, πήγαν στην πλατεία. Όπως έμελλε να αποδειχθεί, περίμεναν τους τρεις δολοφόνους του 19χρονου… Όταν πια συναντήθηκαν, τα αίματα «άναψαν». Ο 33χρονος Αλβανός πιάστηκε στα χέρια με το Θωμά. Την ίδια ώρα, οι τρεις φίλοι του θύματος άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους άλλους δυο Αλβανούς.

Ο 33χρονος έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του Θωμά, με αποτέλεσμα να πλήξει την καρδιά του. Ο άτυχος νέος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Παρόλα αυτά, ο δράστης δεν πτοήθηκε και κινήθηκε απειλητικά και με ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίων των δυο συνομήλικων φίλων του 19χρονου!

Έκλεισαν Facebook κι έγιναν… καπνός! Οι δράστες εξαφανίστηκαν, όταν πια η παρέα του θύματος έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως οι δράστες πήγαν στα σπίτια τους στην περιοχή της Κυψέλης. «Έκλεισαν» τα προφίλ τους στο Facebook και μάζεψαν τα πράγματά τους. Το ίδιο πρωί έφυγαν για την Αλβανία, σε μια προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν εκδώσει διεθνή εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους, τα οποία έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες Αλβανικές Αρχές για την σύλληψη των δολοφόνων.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου newsit

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications