5 Απρ 2018

Οργή για την απεργία των φυλάκων αρχαιοτήτων το Μ. Σάββατο

Οργή για την απεργία των φυλάκων αρχαιοτήτων το Μ. Σάββατο

Την κήρυξη 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, αποφάσισε ομόφωνα η Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ).

Η ενέργεια τους αυτή όμως γεννά πολλά ερωτήματα τόσο για τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας κίνησης, όσο και για την συγκυρία που επέλεξαν να πραγματοποιήσουν αυτή τους την κινητοποίηση.

Είναι δυνατόν οι φύλακες των αρχαιολογικών χώρων που υποτίθεται ότι προστατεύουν και αξιοποιούν την πολιτιστική μας κληρονομιά, να κάνουν στάση εργασίας το Μ. Σάββατο, μία μέρα πριν το Ελληνικό Ορθόδοξο Πάσχα, στην αιχμή της τουριστικής σεζόν; Όλοι έχουμε θέματα με μισθούς, ΕΝΦΙΑ, φορολογία κλπ...

Είναι δυνατόν, να κάνουν στάση εργασίας μετά από την απόφαση του ΚΑΣ για το Σούνιο; Τι προσπαθούν να κάνουν; Έπαιξαν και έχασαν με το θέμα του BBC.

Πόσα γκρουπ τουριστών έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται στους χώρους αυτούς εκείνη τη μέρα; Έχουν ιδέα τι αναστάτωση θα επικρατήσει, όταν χαλάει το πρόγραμμα σε τόσους ανθρώπους, οι οποίοι έρχονται από κάθε γωνία του κόσμου για να δουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και θα βρουν τις πόρτες κλειστές;

Οι αρχαιολόγοι θα καταδικάσουν την Πανελλήνια στάση εργασίας, όπως επιδοκίμασαν την ακαμψία του ΚΑΣ που δεν ήθελε να ταξιδέψει η ομορφιά του μνημείου σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οργή για την απεργία των φυλάκων αρχαιοτήτων το Μ. Σάββατο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: